Restel OyRestel Oy

Taco Bell avaa kuudennen ravintolansa Vantaalle, Viihdekeskus Flamingoon

Jaa

Taco Bell -pikaruokaravintolaketjun Suomen valtaus jatkuu, kun ketju avaa kuudennen ravintolansa Vantaalle, Viihdekeskus Flamingoon. Uuden ravintolan ovet avautuvat asiakkaille 28.3.2019 klo 10.00.

Kuudes Taco Bell -ravintola aukeaa 28.3.2019 Viihdekeskus Flamingoon, Vantaalle.
Kuudes Taco Bell -ravintola aukeaa 28.3.2019 Viihdekeskus Flamingoon, Vantaalle.

Flamingon Taco Bell -ravintolassa on 109 asiakaspaikkaa ja avausta varten rekrytoidaan noin 20 uutta työntekijää. Uuden Taco Bell -ravintolan sijainti Viihdekeskus Flamingon ravintolakadulla tarjoaa ravintolalle laajat aukioloaikamahdollisuudet, joita aiotaan hyödyntää.

”Kuten viihdekeskus itse, aiomme mekin olla auki laajojen aukioloaikojen puitteissa tarjoten nälkäisille asiakkaille Suomen parhaita tacoja. Odotamme jo innolla, että pääsemme mukaan vilkkaan viihdekeskuksen elämään”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Modernia ja urbaania elämäntapaa pursuavassa ja kalifornialaisista juuristaan ammentavassa Taco Bell -ravintolassa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Keittiössä valmistuvat Taco Bellin suositut innovaatiotuotteet Crunchwrap Supreme ja Tacos Supreme sekä herkulliset burritot, bowlit ja quesadillat.

Ravintolan tilat ovat suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen, mistä kertovat oleskeluryhmät ja elektronisten laitteiden lataamiseen tarkoitetut pistokkeet sekä ilmainen Wi-Fi. Myös asiakaskokemukseen ja ostamisen sujuvuuteen on kiinnitetty huomiota itsepalvelukassojen muodossa sekä mobiilitilaamisella Restis-sovelluksen kautta. Myös Wolt kuljettaa Taco Bellin herkkuja kotiovelle. 

”Itsepalvelukassat ja Restis sujuvoittavat ostamista varsinkin silloin, kun asiakkaita on paljon ja jonot äityvät pitkiksi. Näiden uusien kanavien kautta tilattaessa oma tilaus ohittaa muutaman jonottavan asiakkaan helposti, kannattaa siis rohkeasti kokeilla”, kannustaa Taco Bell Suomen aluepäällikkö Marko Virtanen.

Ensimmäinen Suomen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017. Sen jälkeen Taco Bell on laajentunut viiden ravintolan voimin pääkaupunkiseudulle. Ketjun tavoitteena on jatkaa ravintolaverkoston laajentamista tänä vuonna useammalla ravintolalla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Kuudes Taco Bell -ravintola aukeaa 28.3.2019 Viihdekeskus Flamingoon, Vantaalle.
Kuudes Taco Bell -ravintola aukeaa 28.3.2019 Viihdekeskus Flamingoon, Vantaalle.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtumaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme