Restel OyRestel Oy

Taco Bell ja Burger King® avaavat yhteisen ravintolakokonaisuuden Espoon Finnooseen

Jaa

Taco Bell ja Burger King -pikaruokaravintolaketjut löytyvät keväällä 2022 samasta osoitteesta Espoon Finnoosta. Ravintolassa tulee olemaan uudenlainen autokaistapalvelu, jossa tilaus tuodaan suoraan parkkiruutuun ja asiakas voi tilata tuotteita molemmista ravintoloista yhdellä kertaa.

Keväällä 2022 Espoon Finnooseen avautuvissa ravintoloissa tulee olemaan yhteensä vajaa 100 asiakaspaikkaa. Ravintolat palvelevat laajoilla aukioloajoilla tarjoten ruokaa mahdollisimman moneen aikatauluun sopien. Ravintoloissa otetaan käyttöön uudenlainen autokaistapalvelu, jossa asiakas ajaa tilauksen tehtyään ja maksettuaan suoraan parkkiruutuun, johon henkilökunta tuo tilauksen. Erikoisuutena Finnoon ravintoloissa on myös ensimmäistä kertaa mahdollista tilata samalla kertaa sekä Burger Kingin että Taco Bellin tuotteita. Tällä toimintamallilla pystytään tarjoamaan asiakkaille entistä laajempi valikoima.

”Finnoon alue kattaa suuren asiakaskunnan, jolle haluamme tuoda palvelumme helposti saataville. Aluetta myös kehitetään positiivisesti, joka antaa mahdollisuuden palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Espoossa on ennestään kolme Taco Bell -ravintolaa, jotka sijaitsevat Sellon ja Iso Omenan kauppakeskuksissa sekä Nihtisillassa. Finnoon ravintolan sijainti Länsiväylän kupeessa tavoittaakin loistavasti muun muassa eteläisen Espoon autoilijat. Uuteen Taco Bell -ravintolaan rekrytoidaan noin 30 henkilön energinen tiimi. Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan pian.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun asiakkaille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat on ostanut Ravintola Keisarinsataman liiketoiminnan3.11.2021 07:00:00 EET | Tiedote

Kotkan Metsolassa sijaitsevan Ravintola Keisarinsataman koko liiketoiminta siirtyy Restelille myynnin myötä. Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat ryhtyy operoimaan ravintolaa 3.1.2022. Asiakkaiden arvostama Keisarinsataman toiminta säilyy pääosin ennallaan ja ainutlaatuista UKKO-olutta on tarjolla yksinoikeudella. Myös viihtyisät kokous- ja juhlatilat meren ääressä ovat jatkossakin varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.

Mestaritalli laajentaa aukioloaikojaan, uudistaa ruokalistansa ja tuo ainutlaatuiset iglut palvelukokonaisuuteensa15.10.2021 09:02:11 EEST | Uutinen

Mestaritalli aukeaa asiakkaille perjantaina 15.10. ja suositut viikonlopun Skumppabrunssit alkavat 16.10. Remontin läpikäyneessä Mestaritallissa nautitaan jatkossa talviaukioloajoista sekä uudistuneen ruokalistan annoksista, joista osa valmistetaan Big Green Egg® -hiiligrillissä. Täysin uutta ovat terassin ainutlaatuiset lasiset Iglut, joissa voi ihailla Taivallahden maisemia säältä suojassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme