Restel OyRestel OyRestel Oy

Taco Bell ja BURGER KING® paiskaavat kättä – ainutlaatuinen autoravintolakeskittymä Espoon Nihtisiltaan

Jaa

Espoon Nihtisiltaan aukeaa monipuolinen autoravintolakeskittymä, kun Taco Bell, BURGER KING® ja Itsudemo -ravintolat avaavat ovensa torstaina 18.7.2019 klo 11. Sekä BURGER KING®- että Taco Bell -ravintoloissa on Drive Thru -autokaistat. Taco Bell jakaa avajaispäivänä veloituksetta Freeze-juomia ja BURGER KING® Mansikkapirtelöitä.

Nihtisiltaan aukeaa Taco Bellin ensimmäinen Drive Thru -autokaistallinen ravintola.
Nihtisiltaan aukeaa Taco Bellin ensimmäinen Drive Thru -autokaistallinen ravintola.

Nihtisillasta tulee oikea herkuttelijan paratiisi, kun saman katon alla on kolme erilaista ravintolaa: burgereita tarjoava BURGER KING®, Etelä-Kaliforniasta lähtöisin oleva Taco Bell ja sushiravintola Itsudemo. Tilaa ei myöskään puutu, sillä kolmella ravintolalla on yhteensä lähes 400 asiakaspaikkaa. Ravintolat avaavat ovensa torstaina 18.7.2019 klo 11, ja luvassa on asiakkaille mieluisia avajaistarjouksia.

Avajaispäivän kunniaksi Restis-mobiilisovelluksen kautta on saatavilla herkullisia kuponkitarjouksia sekä Taco Bell- että BURGER KING® -ravintolaan: Taco Bellissä saa ateriat puoleen hintaan, kun tilauksen tekee Restiksellä ja BURGER KING®:ssä WHOPPER®-ateria kustantaa vain 5 euroa. Edut voi hyödyntää sunnuntaihin 21.7. asti.

Lisäksi Taco Bell tarjoaa Drive Thru -autokaistan 50 ensimmäiselle asiakkaalle Freeze-juoman veloituksetta minkä tahansa oston yhteydessä. Myös BURGER KING® palkitsee 58 ensimmäistä asiakasta kesäisellä Mansikkapirtelöllä.

”Olemme erittäin innoissamme, että saamme avata Suomen ensimmäisen Drive Thru -autokaistallisen Taco Bell -ravintolan Espooseen. Tätä autoilevat espoolaiset ovat odottaneet”, iloitsee Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Pikaruokaravintoloiden hurja kasvu jatkuu

Nihtisillan ravintola on BURGER KING® -ketjun 58. ravintola Suomessa. Ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avattiin vuonna 2015 Helsingin Mannerheimintielle, jonka jälkeen kasvu on ollut hurjaa. Myös Drive Thru -autokaistalliset ravintolat ovat yleistyneet.

”Olemme avaamassa loppuvuonna vielä ainakin kolme ravintolaa. Ravintolaverkostomme kattaa jo lähes koko Suomen”, kertoo BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio ja jatkaa: ”Nihtisilta on paikka, jossa ihmiset liikkuvat paljon yksityisautoilla, joten Drive Thru on siellä välttämätön.”

Taco Bell rantautui Suomeen syksyllä 2017. Nihtisilta on jo ketjun yhdeksäs ravintola ja ensimmäinen ravintola, jossa on myös Drive Thru -autokaista. Loppuvuoden aikana on tarkoitus avata vielä ainakin yksi ravintola Turkuun.

Ravintoloiden lisäksi samalla tontilla sijaitsee jo olemassa oleva HOK-Elannon ABC-mittarikenttä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Siru Kalpio, ketjujohtaja BURGER KING®, +358 40 519 0233, siru.kalpio@restel.fi
Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Nihtisiltaan aukeaa Taco Bellin ensimmäinen Drive Thru -autokaistallinen ravintola.
Nihtisiltaan aukeaa Taco Bellin ensimmäinen Drive Thru -autokaistallinen ravintola.
Lataa
BURGER KING® avaa 58. ravintolansa Espoon Nihtisiltaan.
BURGER KING® avaa 58. ravintolansa Espoon Nihtisiltaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa. www.tacobell.fi 

BURGER KING® on vuonna 1954 perustettu, maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtumaravintolat. www.restel.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme