Restel OyRestel Oy

Taco Bell® tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa tavallinen lounas herkulliseen tacoon veloituksetta

Jaa
9.–13.5. klo 11–13 tacofaneilla on otollinen tilaisuus vaihtaa tavallinen lounaansa herkulliseen Crunchy Tacoon veloituksetta osana Taco Bell -pikaruokaravintolabrändin kansainvälistä Taco Swap -kampanjaa.

Olipa se sitten jääkaappikylmää pizzaa, edellisen päivän tähteitä tai pehmenneitä ranskalaisia, Taco Bell tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa tavanomaiset ja useaan kertaan koetut lounasvaihtoehdot johonkin uudempaan: Taco Bellin Tacoon! Taco Bell kannustaa laittamaan lounasrutiinit tauolle ja piristämään arkea vaihtamalla rapeaan Crunchy Tacoon, joka on hurmannut ihmisiä ympäri maailman jo vuodesta 1962 lähtien.

”Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä: heitä, jotka rakastavat Taco Bellin tacoja ja heitä, jotka eivät ole vielä maistaneet niitä”, vihjaa Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski. ”Nyt onkin loistava tilaisuus testata tätä ikonista tuotettamme veloituksetta ja todeta, että joskus vaihtamalla paranee!”

Asiakas voi lunastaa veloituksettoman Crunchy Tacon Suomen Taco Bell -ravintoloista 9.–13.5. klo 11–13 mainitsemalla kassalla koodisanan ”taco swap”. Veloituksettomia tacoja on saatavilla 1 kpl/asiakas/päivä.

Taco Swap on jatkoa Taco Bellin ensimmäiselle maailmanlaajuiselle #ISEEATACO-markkinointikampanjalle, joka alkoi Tacokuun loisteessa toukokuussa 2021, kun yhdennäköisyys puoliympyrän muotoisen herkun kanssa huomattiin. Erilaisten tacomuotojen sijaan lounaslautasilta tullaan bongailemaan oikeita tacoja yli 25 maassa Taco Swap -jatkokampanjan merkeissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alina Nikkarikoski, markkinointipäällikkö Taco Bell Suomi, +358 401278899, alina.nikkarikoski@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun asiakkaille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti16.6.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat on saanut Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Se myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen, ja nämä toimenpiteet on auditoitu virallisen Ekokompassi-auditoijan toimesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme