Restel OyRestel Oy

Taco Bell tuo Suomeen Yhdysvalloissa suureen suosioon nousseen Naked Chicken Tacon, jossa rapea broileri korvaa tortillakuoren

Jaa

Maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi Taco Bell tuo Suomen markkinoille aivan uudenlaisen, innovatiivisen tuotteen, jossa friteerattu broileri korvaa perinteisen tortillakuoren. Kyseessä on Yhdysvalloissa suuren läpimurron tehnyt Naked Chicken Taco, jossa broilerikuoren täytteenä on salaattia, tomaattia, juustoa ja raikasta limejogurttikastiketta. Naked Chicken Taco on ensimmäinen taco, jossa perinteinen tortillakuori on korvattu jollakin muulla raaka-aineella. Se on saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää neljästä Suomen Taco Bell -ravintolasta 10.9.2018 alkaen. Tuotetta saa myös ketjun viidennestä ravintolasta, joka avautuu 13.9.2018 kauppakeskus Dixin katutasoon Vantaalle.

”Naked Chicken Taco on vahva osoitus innovaatio-osaamisestamme, jonka myötä luomme uusia, luovia makukokemuksia kokeilunhaluisille asiakkaillemme yli 7 000 ravintolassa ja 27 maassa. Uudistimme taco-konseptiamme, kun korvaamme tortillakuoren broilerilla, jota on aiemmin käytetty tortillassa vain täytteenä. Tuotteemme on jo saavuttanut suuren suosion Yhdysvalloissa”, kertoo Tacon Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

”Olemme iloisia, että ensimmäisenä Pohjoismaissa Taco Bell tuo juuri Suomessa markkinoille Naked Chicken Tacot yhä kasvavalle asiakaskunnalle. Uudenlainen taco-ajattelu ja maukas, rapea broilerikuori soveltuvat asiakkaille, jotka hakevat täysin uutta ja jännittävää makukokemusta meksikolaistyylisestä pikaruoasta. Yhdysvalloissa tuotteesta tuli sama tien taco-ilmiö, kun se lanseerattiin vain rajoitetuksi ajaksi keväällä 2017. Tällöin takana oli kahden vuoden tuotekehitysvaihe testauksineen. Suuren kysynnän myötä Taco Bell toi tuotteen uudestaan Yhdysvaltain markkinoille keväällä 2018”, Lehtinen jatkaa.

Naked Chicken Taco -ateria on saatavilla 10.9.2018 alkaen viidestä Suomen Taco Bell -ravintolasta: Helsingin Kalevankadulta ja kauppakeskus Itiksestä, Espoon Isosta Omenasta ja Sellosta sekä Vantaan Dixistä 13.9.2018 alkaen, kun ketjun viides ravintola aukeaa. Naked Chicken Taco -ateria maksaa 5,90 euroa, johon sisältyy tacon lisäksi juoma ja asiakkaan valitsema lisuke eli ranskalaiset, nachot tai salaatti.

Taco Bellin ruokalista sisältää muuten laajan valikoiman brändin klassikkoannoksia kuten Crunchy Tacon, Queasadillan ja Nachos Supremen. Annokset valmistetaan aina tilauksesta ja ovat räätälöitävissä oman maun tai ruokavalion mukaisesti. Taco Bell on tunnettu muistakin innovaatiotuotteista kuten Crunchwrap Supremesta ja Chicken Nachoista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Taco Bell Suomi, +358 40 527 6899

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme