Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tähdet konsertoivat hyvän asian puolesta

Jaa

Joulu huipentuu jälleen Viattomien lasten päivän hyväntekeväisyyskonsertteihin Helsingissä Johanneksenkirkossa 27. joulukuuta ja Tampereen tuomiokirkossa 29. joulukuuta.

Samuli Edelmann isännöi Viattomien lasten päivän konsertteja jo 10. kertaa.
Samuli Edelmann isännöi Viattomien lasten päivän konsertteja jo 10. kertaa.

Konserteissa on mukana valovoimainen esiintyjäkaarti Suomen suurimmista tähdistä nuoriin tulokkaisiin. Mukana ovat muun muassa Emma-ehdokkaat Janna ja LEO, odotetun comebackin tänä vuonna tehnyt Pikku G sekä Samuli Edelmann. Helsingissä esiintyvät myös Elastinen ja Olavi Uusivirta.

Konsertin järjestävät Pappa Fest ry ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL). Konserttituotoilla tuetaan lasten ja nuorten mielenterveystyötä, kuten MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja tukihenkilötoimintaa. Debyyttialbuminsa tänä vuonna julkaissut LEO on mukana konsertissa, koska haluaisi, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi lähellään aikuisia, joilla on aikaa kuunnella ja auttaa.

- Lasten ja nuorten hyvinvointi on asia, jolle haluan antaa oman panokseni. Viattomien lasten päivän konserttien tuotolla voidaan tehdä paljon hyvää. Esimerkiksi yhden lipun hinnalla voidaan tarjota lapselle tunti luottamuksellista puheaikaa Lasten ja nuorten puhelimessa, tietää LEO.

Viattomien lasten päivän konsertti järjestetään Helsingissä jo 10. kertaa ja Tampereella 2. kertaa. Kirkkokonsertit ovat vuosien varrella houkutelleet paikalle tuhansia ihmisiä. Joillekin konsertista on muodostunut jokavuotinen perinne. Myös LEO on esiintynyt konsertissa aiemmin.

- Olin mukana muutama vuosi sitten, enkä epäröinyt osallistumista, kun minua pyydettiin mukaan. Kirkossa oli niin ainutlaatuinen ja herkkä tunnelma, että halusin ehdottomasti kokea sen uudelleen, kuvailee LEO.


Liput voi ostaa Ticketmasterista tai kirkon ovelta ennen konsertin alkua. Liput alkaen 25 euroa (sis. käsittelykulun). Johanneksenkirkon ovet avautuvat 27.12. kello 18 ja Tampereen tuomiokirkon 29.12. kello 19.

Lisätietoja:

markkinoinnin ja varainhankinnan asiantuntija Anna-Leena Mitro, p. 050 312 3023, anna-leena.mitro(a)mll.fi 
järjestötyön suunnittelija Sinikka Veijola, p. 050 578 1072, sinikka.veijola(a)mll.fi

Avainsanat

Kuvat

Samuli Edelmann isännöi Viattomien lasten päivän konsertteja jo 10. kertaa.
Samuli Edelmann isännöi Viattomien lasten päivän konsertteja jo 10. kertaa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Toinen linja 17
00530 Helsinki

075 32451http://www.mll.fi

Mika Kaurismäki, Samuli Edelmann ja joukko muita henkilöitä perustivat Pappa Fest ry:n legendaarisen ääniteknikon Paul ”Pappa” Jyrälän muiston kunniaksi. Yhdistys kerää varoja lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hyväksi. Pappa Fest ry jakaa osuutensa konserttituotosta Suojatie ry:lle, Tukikohta ry:lle ja Alpert ry:lle.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. MLL käyttää konsertista saamansa varat valtakunnallisen Lasten ja nuorten puhelimen sekä Hämeen piirin tukihenkilötoiminnan hyväksi. Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi mistä tahansa asiasta ja puhelu on soittajalle maksuton. Hämeen piirin vapaaehtoiset tukihenkilöt antavat aikaansa lapselle tai nuorelle, joka kaipaa luotettavaa aikuista elämäänsä. Tukihenkilöt ovat tehtäväänsä sitoutuneita täysi-ikäisiä ja he saavat MLL:lta koulutuksen ja säännöllistä ohjausta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Hyvä Joulumieli -keräys ilahduttaa vähävaraisia lapsiperheitä17.11.2017 14:14Tiedote

Perheen vähävaraisuus heikentää nuoren mahdollisuuksia osallistua ja kouluttautua. Lapsuudenperheessä koetulla taloudellisella ahdingolla on vaikutuksia pitkälle aikuiselämään, joten lapsiperheköyhyyden poistaminen on yhteiskunnallisesti tärkeä tavoite. Hyvä Joulumieli -keräyksellä halutaan nostaa keskustelunaiheeksi perheiden vähävaraisuus. Kotimaan köyhien lapsiperheiden hyväksi järjestettävä keräys alkaa 23. marraskuuta ja jatkuu jouluaattoon asti.

Insamlingen Jul i sinnet sprider åter glädje i barnfamiljer som har knappt om pengar17.11.2017 14:13Tiedote

När familjen inte har mycket pengar har de unga i familjen färre möjligheter att delta och studera. De känner också av följderna av detta långt in i vuxenlivet. Därför är det ett viktigt mål för samhället att avlägsna fattigdomen i barnfamiljer. Jul i sinnet aktualiserar åter denna fråga genom att samla in pengar till familjer i Finland som har svårigheter med sin ekonomi. I år börjar insamlingen den 23 november och fortsätter fram till julafton.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme