SeaLife Helsinki Oy

Tähtiloistoa SEA LIFEssa: kutsu tutustumaan uuteen näyttelyyn

Jaa

SEA LIFEn uusi näyttely vuodelle 2018 on avautunut. SEA LIFEn vuoden teema Merten tähdet valottaa meritähtien ja muiden piikkinahkaisten eläinten maailmaa. Tähtien lisäksi näyttelyssä voi tutustua myös käärmetähtiin, merimakkaroihin, merililjoihin ja merisiileihin.

Merten Tähdet -näyttely valottaa meritähtien ja muiden piikkinahkaisten eläinten maailmaa. Tähtien lisäksi näyttelyssä voi tutustua myös käärmetähtiin, merimakkaroihin, merililjoihin ja merisiileihin. Näyttelyn asukkaat ovat kotoisin Tyyneltämereltä, Välimereltä ja Pohjoisen-Atlantin kylmistä vesistä. Kevään mittaan näyttely täydentyy myös Brittiläisen Kolumbian rannikolla tavattavista lajeista.

Harva eläin kykenee kasvattamaan irronneen raajan tilalle uuden, puhumattakaan siitä, että irtonaisesta raajasta kasvaisi kokonainen uusi yksilö! Meritähtien uskomaton uudistumis- ja lisääntymiskyky hämmästyttää SEA LIFEn uudessa Merten tähdet -näyttelyssä. Upeanvärisillä meritähdillä on myös tärkeä rooli merten ekosysteemeissä.

Lehdistöllä on mahdollisuus tutustua uuteen näyttelyyn henkilökohtaisesti SEA LIFEn asiantuntijoiden opastuksella. Mikäli toivot henkilökohtaista tutustumista Merten Tähdet -näyttelyyn, olethan yhteydessä SEA LIFEn markkinointiosastoon tai intendentti Markus Dernjatiniin. Yhteystiedot löytyvät tiedotteen lopusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markus Dernjatin
Intendentti
p. 040 589 0869
markus.dernjatin@sealife.fi

SEA LIFE markkinointi
p. 09 5658 2024
marketing@sealife.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SeaLife Helsinki Oy
SeaLife Helsinki Oy
Tivolitie
00510 HELSINKI

09 5658 2024, marketing@sealife.fihttp://www.sealife.fi

SEA LIFE on Suomen johtava akvaario ja yksi Helsingin suosituimmista elämyskohteista. SEA LIFE tarjoaa kävijöille elämyksiä ja tietoa vedenalaisesta elämästä ja sen suojelun tärkeydestä. SEA LIFEssa vierailee noin 250 000 kävijää vuosittain. SEA LIFE on osa Merlin Entertainments Groupin omistamaa SEA LIFE -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaariotuotemerkki. Merlin Entertainments Group on maailman toiseksi suurin elämyskohdetoimija yli 100 elämyskohteella neljällä mantereella ja 23 eri maassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SeaLife Helsinki Oy

PANDAKILLI – MONIN VERROIN PANDAAKIN UHANALAISEMPI!7.9.2018 08:47:00Tiedote

Pandakilli, pieni hammaskilleihin lukeutuva kalalaji, on osa SEA LIFE Helsingin uutta suojeluhanketta, jossa halutaan nostaa esille erityisesti makean veden ekosysteemien ja kalalajiston hälyttävää uhanalaisuutta. SEA LIFEen saapuneet pandakillit ovat syntyneet Wienin Haus des Meeres -akvaariossa, jonka kanssa SEA LIFE jatkaa yhteistyötä tämän uhanalaisen lajin säilymisen turvaamiseksi. Nykyään pandakillien ainoa tunnettu populaatio elää pienessä rikkipitoisessa Baño de San Ignacio -nimisessä lähteessä Nuevo Leónin osavaltiossa Meksikossa.

Kutsu: pandakillien julkistamistilaisuus SEA LIFEssa keskiviikkona 29.8.2018 kello 9.30 alkaen22.8.2018 13:30:00Kutsu

SEA LIFE Helsinki esittelee pandakillit 29.8. järjestettävässä julkistamistilaisuudessa. Kyseinen laji on akvaariokeskuksen uuden suojeluhankkeen kohteena. Tilaisuuden aikana kuullaan lisää myös makean veden lajien uhanalaisuudesta ja tärkeästä suojelutyöstä. Oman tervehdyksensä tilaisuuteen tuo myös Meksikon Suomen suurlähettiläs, herra Ernesto Céspedes. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 24.8. mennessä.

MAAILMAN ENSIMMÄINEN MAITOVALAIDEN SUOJELUKESKUS ISLANTIIN26.6.2018 11:22:59Tiedote

SEA LIFE TRUST -säätiö julkaisee uraauurtavan suunnitelman maailman ensimmäisen maitovalaiden suojelukeskuksen perustamisesta. Keväällä 2019 kaksi maitovalasta, Little Grey ja Little White, matkustavat lähes 10 000 kilometrin matkan Kiinasta Islantiin. Hankkeen yhteistyökumppani, valaiden ja delfiinien suojelujärjestö Whale and Dolphin Conservation (WDC), uskoo, että SEA LIFE TRUST -säätiön maitovalaiden suojelukeskus toimii esimerkkinä ja edistää vankeudessa elävien valaiden ja delfiinien vapauttamista myös jatkossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme