Viisas Elämä Oy

Taikamatka - Meditatiivinen satukirja, joka rauhoittaa ja rentouttaa

Jaa

Maria Nordinin lastenkirjassa mielikuvituksen voima ja meditoinnin hyödyt yhdistyvät uudella tavalla satujen kautta. Erityistä teoksessa on myös tarinoiden vuorovaikutteisuus, jonka avulla on mahdollista käsitellä monenlaisia tunteita ja arjen haasteita.

Kuva: Oskari Ranta
Kuva: Oskari Ranta

Nykyajan hektisessä arjessa rauhoittuminen on entistä tärkeämpää, ja siksi sitä on hyvä opetella jo lapsesta lähtien. Itsekin perheensä kanssa ruuhkavuosia elävä Maria Nordin tietää, mistä puhuu, ja uskoo meditointitaitoihin merkittävänä voimavarana.

“Meditaation monet terveyshyödyt ovat alkaneet avautua hyvinvoinnista kiinnostuneiden lasten ja nuorten vanhemmille”, Maria kertoo. “Siksi halusinkin kirjoittaa Taikamatkan, koska sen meditatiiviset tarinat voivat auttaa säätelemään tunteita, käsittelemään pelkoja sekä lievittämään muutenkin stressiä.”

Meditatiiviset tarinat sopivat erityisesti sellaisille lapsille, joilla on haasteita keskittymiskyvyn tai itseluottamuksen kanssa tai esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa. Lisäksi sadut tarjoavat lapselle turvallisen ja jännittävän maailman, jossa kaikki on mahdollista. “Erityistä kirjassani on se, että päähenkilönä seikkaileekin lapsi itse yhdessä lukijan tai jonkun muun lapselle tärkeän aikuisen kanssa”, Maria jatkaa. “Oman kokemukseni perusteella lapset todella nauttivat kuunnellessaan tarinaa, jossa he saavat itse olla mukana.”

Taikamatkan interaktiivisia tarinoita voi käyttää yleisemminkin hyvinvoinnin tukena, sillä tekstit sopivat niin iltasaduiksi kuin ryhmien rentoutumishetkiin mielikuvamatkojen tavoin. Kirja sisältää kuusi meditatiivista tarinaa, jotka johdattelevat aikuisen ja lapsen yhdessä kohti positiivista elämänasennetta ilon, ihastuksen, turvallisuuden ja yhteyden kokemusten myötä. Tarinat kertovat lapsille tutuista aiheista, kuten syntymäpäivän vietosta, uintiretkestä, pulkkailusta ja leikkimisestä. Niissä luodaan miellyttäviä mielikuvia omasta kehosta, sosiaalisista suhteista, ruoasta ja syömisestä, ja harjoitellaan myös kiitollisuudentunteen vahvistamista.

Kirjan kirjoittaja Maria Nordin on kolmen lapsen äiti, arkkitehti, ja hyvinvointia vahvistavan Free to Heal® -tietoisuustaitomenetelmän luoja. Menetelmän esittelevä kirja Eroon oireista julkaistiin vuonna 2020 (Viisas Elämä).

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Maria Nordin esittelee Taikamatka-satukirjaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Oskari Ranta
Kuva: Oskari Ranta
Lataa
Kannen kuva: Anna Ratilainen
Kannen kuva: Anna Ratilainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämän syksyn 2021 kirjat on julkaistu8.6.2021 14:30:04 EEST | Tiedote

Viisas Elämän syksyn 2021 uutuuskirjoja yhdistää halu hidastaa hektistä elämää. Onnea ja mielenrauhaa löytyy yllättävän läheltä ja tutuista lähteistä: arjesta, saunasta, itsensä kehittämisestä ja myönteisen ajattelun voimasta. Uutuuksien joukossa nähdään myös legendaarisen supertähden Tina Turnerin tuore elämäkerta, joka valottaa maailmankuulun artistin hengellistä matkaa. Toinen syksyn odotetuimmista käännöskirjoista on Wim Hof -menetelmä, joka kertoo kylmähoidon lukuisista terveyshyödyistä. Ohessa tulevan syksyn satoa ja poimintoja sekä kotimaisten että ulkomaisten teosten monipuolisesta kattauksesta.

Paluu Jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille27.4.2021 10:22:06 EEST | Tiedote

Syvä kiinnostus kasvien voimaan, kansanperinteeseen ja mystiikkaan saivat Eeva Maria Leinon kirjoittamaan Luojattarista, voimanaisista ja muinaissuomalaisesta tarustosta ammentavan upean oppaan, joka on luotu nykypäivän naisen elämää ajatellen. Leino on kasvituntija, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä, joka työssään haluaa auttaa naisia löytämään yhteyden luontoon oman mytologiamme naiseuden kautta. Kirja tarjoaakin uudenlaisia näkökulmia suomalaiseen mytologiaan. Se innostaa katsomaan kasvimaailmamme rikkauksia uusin silmin sekä tukee oman voiman löytymistä nykypäivän nopeatempoisen tahdin keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme