Vaasan kaupunki - Vasa stad

Taiteiden Yö järjestetään 8.8. – vuorossa 28. kaupunkifestivaali

Jaa

Taiteiden Yö -kaupunkifestivaali tarjoaa jälleen mykistävää teatteria, sykähdyttäviä konsertteja, rokkia, jazzia ja maailmamusiikkia. Aiemmista vuosista poiketen ohjelmaa ei paineta, vaan se löytyy verkosta.

Nähtävillä on tuttuun tapaan erilaisten taidemuotojen kirjo yhdessä illassa ympäri kaupunkia. Luvassa on myös paljon osallistavaa ohjelmaa lapsille sekä performansseja.

- Emme murehdi tämän päivän haasteita, vaan suuntaamme mielenkiintomme tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin syventää Taiteiden Yön merkitystä kaupungin yhteisöllisyyden tukipilarina, kertoo Vaasan kaupungin kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist.

Taiteiden Yönä kaduilla kulkee noin 35 000 henkinen yleisö katselemassa ja kuuntelemassa kaupungin sykettä ja tutustumassa kaikkeen siihen, mitä kaupunkilaiset ovat luoneet ja saaneet aikaan taas vuoden aikana.

- Suurin muutos aiempiin vuosiin on se, että ohjelmaa ei paineta tänä vuonna, vaan se löytyy verkosta, Nyqvist jatkaa

Tapahtumapaikkoina ovat tori ja sen ympäristö, Kulttuurikasarmin alue, kirjasto, teatterit, Rewell Center, Espen, Sisäsatama sekä eri ravintolat. Luvassa on aiemmilta vuosilta tuttuja ohjelmanumeroita sekä täysin uusia kokeiluja.


Ohjelmaan voi tutustua: www.vaasa.fi/taiteidenyo

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist, Vaasan kaupunki, puh. 0400-668197, leena.nyqvist@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme