Cloetta Suomi Oy

Takaisinveto: Malaco Aakkoset Choco 280g -makeispussi

Jaa

Cloetta Suomi Oy ilmoittaa takaisinvedosta koskien Malaco Aakkoset Choco 280g -makeispussia.

Cloetta on havainnut, että tuotteen pakkausmerkinnässä on virhe. Tuote saattaa sisältää hasselpähkinää ja mantelia, joita ei ole ilmoitettu ainesosaluettelossa. Hasselpähkinälle tai mantelille allergisten ei tule käyttää tuotetta.

Virhe koskee tuotteita, joiden parasta ennen päiväys on välillä 8.3.2023 - 3.8.2023

Tuotteet ovat olleet myynnissä koko Suomen alueella. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä.

Cloetta suhtautuu vakavasti tuoteturvallisuuteen. Olemme välittömästi tuoteturvallisuusriskistä kuultuamme ryhtyneet toimenpiteisiin ja pyytäneet tuotteen jälleenmyyjiä poistamaan tuotteen myynnistä. Tämän lisäksi informoimme kuluttajia takaisinvedosta lehti-ilmoituksilla.

Pähkinälle ja mantelille allergisia henkilöitä ohjeistetaan olemaan syömättä tuotetta ja pyydetään palauttamaan tuotteet osoitteeseen:

ASIAKASPALAUTUS 600188

Cloetta Suomi Oy

PL 406, 20101 TURKU

Cloetta maksaa postimaksun ja ostos hyvitetään. Pahoittelemme tapahtunutta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Korhonen
markkinointijohtaja
puh. 010 303 4668

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Cloetta Suomi Oy
Joukahaisenkatu 7
20520 Turku

010 303 41http://www.cloetta.fi

 

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Meitä cloettalaisia on Suomessa 225 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa. Yli puolet makeisosaajistamme työskentelee eri puolella Suomea vastaten tuotteidemme myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa.

Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejämme ovat Mynthon, Sisu, Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset.

Cloetta Suomi Oy:n irtomakeisbrändejä ovat KarkkikatuCandyking ja Parrots.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.