Menevä Oy

Taksipalvelu Menevä panostaa entistä vahvemmin ruotsinkieliseen palveluun

Jaa

Yrityksen mukaan sen toiminta ruotsinkielisillä alueilla on kasvanut ja asiakaspalvelua kehitetään palvelemaan alueen ruotsinkielisiä asiakkaita entistä paremmin.

Suomalainen perheyritys taksipalvelu Menevä on kasvattanut toimintaansa harppauksin tämän vuoden aikana. Huhtikuussa alkaneen Uudenmaan Kela-kuljetussopimuksen myötä yrityksen henkilöstömäärä on kolminkertaistunut ja asiakasmäärät moninkertaistuneet. Yrityksen vaikutuspiiriin kuuluu tällä hetkellä reilusti yli 1 000 autoa.

– Kela-kuljetukset muodostavat ison osan päivittäisestä tilausliikenteestä, mutta sen rinnalla olemme kasvattaneet merkittävästi myös yrityssopimusten ja tilausasiakkaiden määriä, kertoo taksipalvelu Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Kelan palvelukuvauksen mukaisesti Menevällä on ruotsinkielinen palvelunumero kuljetuksille. Nyt yritys haluaa kehittää asiakaspalveluaan erityisesti ruotsinkielisillä alueilla avaamalla myös maksuttoman ruotsinkielisen tilausnumeron taksitilauksia varten.

– Toki meiltä on saanut ennenkin ruotsiksi palvelua, mutta se on voinut tapahtua pienellä viiveellä. Näemme, että tämä entisestään tekee meistä lähestyttävämmän myös ruotsinkielisten asiakkaidemme parissa. Erityisesti heitä on Menevän uusilla toiminta-alueilla Hangossa, Raaseporissa ja Tammisaaressa, toteaa Halminen.

Yksi Menevälle ajavista yrittäjistä on kolme taksia omistava Oscar Cavonius, jonka autot palvelevat Hangon alueen asukkaita.

– Meidän asiakkaistamme noin puolet on ruotsinkielisiä. Toki he ovat ennenkin saaneet tilattua kyydit Menevältä omalla äidinkielellään, mutta tämä on mielestäni entistä nopeampaa ja kätevämpää palvelua alueen asukkaille. Meillä on asiakkainamme täysin ruotsinkielisiä asiakkaita sekä suomenkielen taitoisia, jotka kuitenkaan eivät puhu mielellään suomea. Menevä haluaa kehittää nyt heidän saamaansa palvelukokemusta ja se otetaan ilolla vastaan. 

Samalla Cavonius muistuttaa, että tilauskanavia on muitakin, kuin perinteinen puhelin. Menevän tilaussovellus toimii myös kätevästi kyytien tilaukseen.

– Menevä-sovellus on ollut jo pitkään kolmikielinen eli myös sitä kautta voi tilata kyydin ruotsiksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Oscar Cavonius
oscar@meneva.fi
puh. 040 867 7423

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on kotimainen perheyritys joka on toiminut taksialalla jo 40 vuotta. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Menevän tilausvälityksen piiriin kuuluu valtakunnallisesti noin 1000 autoa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Perheyritys Menevä kiihdyttää Suomen tunnetuimmaksi taksibrändiksi6.2.2020 13:30:00 EETTiedote

Menevä taksipalvelun tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnetuin taksitoimija vuoden 2020 lopussa. Avuksi otetaan mittava huumorilla sävytetty mainoskampanja. "Olemme tällä hetkellä Suomen suurin perheomistuksessa oleva taksialan yritys. Nyt haluamme myös olla tunnetuin. Käynnistämme yrityksemme tähän mennessä suurimman markkintointikampanjan, jolla lähdemme hakemaan lisää kasvua", sanoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme