Business Tampere

Talent Tampere Export Gateway

Jaa

Business Tampere kutsuu median edustajia Talent Tampere Export Gatewayn viimeiseen työpajaan 25.4.2018 kello 14. Media on myös tervetullut seuraamaan tapahtumaa loppuun asti. Tilaisuus päättyy klo 18.

Business Tampere auttaa yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä esimerkiksi kansainvälisten osaajien kautta.
Business Tampere auttaa yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä esimerkiksi kansainvälisten osaajien kautta.

ExportGateway -tapahtuma on uusi mielenkiintoinen tapa tukea yritysten kansainvälistymistä.

Talent Tampere Export Gateway
Aika: 25.4.2018 kello 14
Paikka: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21B, 5. kerros.

Tilaisuudessa on mahdollista haastatella esimerkkiyritystä ja kansainvälistä osaajaa.

Business Tampere haluaa tarjota yrityksille kansainvälistä näkökulmaa ja osaamista case-yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Työssä hyödynnetään Tampereen seudun laajaa kansainvälisten osaajien verkostoa. Osaajat edustavat pääasiassa kansainvälisiä korkeakouluopiskelijoita, mutta joukossa on myös kansainvälisiä työntekijöitä, työnhakijoita, sekä kansainvälisesti orientoituneita suomalaisia osaajia.

Talent Tampere Export Gateway -tapahtuma koostuu kahdesta työpajasta (11.4. ja 25.4.), joiden keskeisenä teemana on osaajien, eli talenttien, sekä Tampereen seudun yritysten yhteen kytkeminen eli matchmaking. Export Gatewayssä yrittäjät saavat apua liiketoiminnan kansainvälistämiseen liittyen. Talentit saavat puolestaan arvokasta kokemusta yritysten kanssa toimimisesta, sekä ihannetilanteessa mahdollisuuden auttaa yritystä jatkossakin. Tapahtumasta vastaavat KREAPAL oy sekä Kimmo Rouhiainen Consulting yhteistyössä Business Tampereen kanssa.

Suomen valtion talous on hyvin riippuvainen yritysten viennistä. Markkinoiden laajentuessa ja kehittyessä monenlaisia materiaalisia ja immateriaalisia liiketoimintamahdollisuuksia syntyy lähes päivittäin. Startuppien, pk-yritysten sekä suurempien yritysten haasteena onkin tunnistaa ja arvioida näitä mahdollisuuksia suunnitellessaan yrityksensä kasvun ja kansainvälistymisen toimenpiteitä. Käytännön kokemus, intohimo, osaaminen sekä ymmärrys mahdollisten markkina-alueiden erityispiirteistä ovat ehdottoman tärkeitä innovaation ja yrityskehityksen ajureita – tätä osaamista halutaan yrityksissä vahvistaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Business Tampere auttaa yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä esimerkiksi kansainvälisten osaajien kautta.
Business Tampere auttaa yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä esimerkiksi kansainvälisten osaajien kautta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Oppia startup-yrittäjille – Nordic Startup School auttaa välttämään nuoren yrityksen sudenkuopat5.2.2019 15:13:09Tiedote

Tampereen kaltaisessa yliopisto- ja teknologiakaupungissa on nousussa vahva startup-kulttuuri, jossa nuoret yritykset luovat työpaikkoja ja ravistelevat perinteisiä markkinoita uutta luovilla palveluilla ja teknologioilla. Startup-ala termeineen ja verkostoineen on kuitenkin jotakin, jota ei koulun liiketoiminnan tunnilla opita. Kuluvan vuoden keväällä alkava kymmenenviikkoinen Nordic Startup School -valmennusohjelma tarjoaa vankat eväät kansainvälistyvälle yrittäjälle.

Irlantilaisyritys Zoosh investoi Tampereelle – piristysruiske startup- ja IT-aloille28.1.2019 10:12:48Tiedote

Tampereella on vahva maine teknologiaosaamisessa – myös Suomen rajojen ulkopuolella. Helmikuun 14. päivä tuo alalle isoja uutisia, kun Irlannissa pääkonttoriaan pitävä digitaalisiin palveluihin sekä pääomasijoittamiseen erikoistunut yritys Zoosh Group julkistaa suunnitelmansa investoida vahvasti tamperelaisiin startup-yrityksiin sekä perustaa Tampereelle oma tuotekehitysyksikkö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme