Vaasan kaupunki - Vasa stad

Talkooavustukset nyt haettavissa

Jaa
Vaasan kaupungin viherrakentamisen tiimi tarjoaa yhdistyksille ja seuroille mahdollisuuden osallistua jättipalsamin kitkentätalkoisiin ja saada tehdystä työstä talkooavustusta. Talkooavustusta myönnetään myös kaupunkiympäristön kunnostamiseksi. Hakemukset tulee toimittaa 17.5. mennessä.

Jättipalsamin kitkentä tehdään 29.5.– 28.7.2023 kaupungin omistamilta viheralueilta ja lähimetsistä. Kiinnostuneet yhdistykset ja seurat voivat ottaa yhteyttä viherrakentamisen tiimiin sähköpostitse puistot@vaasa.fi

Yhdistys voi esittää kitkettävää aluetta tai kaupungilla on valmiina esittää kohteita, joissa työtä voi suorittaa. Tarkemmat ohjeistukset annetaan työn aloittamisen yhteydessä. Yhdistyksellä pitää olla voimassa oleva talkoovakuutus. Suoritetusta talkootyöstä maksetaan kohteen suuruuden mukaan määriteltävä talkooavustus.

Avustukset kaupunkiympäristön kunnostamiseen

Viherrakentamisen tiimi myöntää avustuksia myös kaupunkiympäristön kunnostamiseen. Talkooavustuksia voivat anoa vain rekisteröidyt yhdistykset, kuten kaupunginosayhdistykset ja asukasyhdistykset.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 17.5.2023 mennessä osoitteeseen Rantamaantie 5, 65350 Vaasa. Laita kirjekuoreen merkintä ”Talkooavustukset”.

Lisätietoa:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viheraluehortonomi Leila Roininen
puh. +358 400 959179, leila.roininen@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme