Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla

Jaa

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla 24.11 alkaen. Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K. A. Fagerholmin aukion kohdalla. Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan kulkemaan työmaan eteläpuolelta.

Vaikutukset liikenteeseen

Jalankulku ja pyöräily
Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan Porkkalankadulta Rumbanaukion ja K. A. Fagerholmin aukion kohdalla kiertoreitille työmaan eteläpuolelle. Porkkalankadun pohjoispuolen kävely- ja pyörätie pysyy avoinna.

Julkinen liikenne
Työmaan kohdalla Porkkalankadulla oleva bussipysäkki on siirtynyt jo aiemmin noin sata metriä keskustan suuntaan.

Ajoneuvoliikenne
Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K.A. Fagerholmin aukion kohdalla. Tämän kaistan järjestelyjä joudutaan muuttamaan aika ajoin kunnallisteknisten töiden edetessä.

Lisäksi Porkkalankadulla joudutaan tekemään lyhytaikaisia ajojärjestelymuutoksia muun muassa kaivojen siirtojen takia.

Liikennejärjestelyt muuttuvat We Land -toimistotalon rakentamisen vuoksi, ja ne ovat voimassa rakennuksen valmistumiseen asti.

Työmaan etenemisestä ja liikennejärjestelyistä kerrotaan säännöllisesti sivulla www.ncc.fi/projektit/weland, josta voi myös tilata viikkotiedotteen omaan sähköpostiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Henno, projektijohtaja, NCC Property Development, p. 050 388 3085, timo.henno@ncc.fi

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 1.7.20211.7.2021 19:32:35 EEST | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 1.7.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 19.8.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Kasin katutyöt muuttavat ratikoiden reittejä 12. heinäkuuta alkaen1.7.2021 12:38:19 EEST | Tiedote

Kasin katutöissä alkaa uusi vaihe Helsinginkadun alueen työmaalla maanantaina 12. heinäkuuta. Toukokuun puolivälissä alkaneiden kiskotöiden painopiste siirtyy Brahenkentän edustalle, Helsinginkadun ja Läntisen Brahenkadun risteykseen ja siitä edelleen Helsinginkatua länteen. Tähän saakka kiskotöitä on tehty Kaarlenkadun ja Helsinginkadun risteyksessä. Kiskotöiden vuoksi ratikoiden 1, 3 ja 8 poikkeusreitit muuttuvat. Korvaava bussi 8X aloittaa Oopperan ja Arabian välillä, ja linjat 2 ja 9 palaavat omille reiteilleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme