Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla

Jaa

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla 24.11 alkaen. Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K. A. Fagerholmin aukion kohdalla. Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan kulkemaan työmaan eteläpuolelta.

Vaikutukset liikenteeseen

Jalankulku ja pyöräily
Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan Porkkalankadulta Rumbanaukion ja K. A. Fagerholmin aukion kohdalla kiertoreitille työmaan eteläpuolelle. Porkkalankadun pohjoispuolen kävely- ja pyörätie pysyy avoinna.

Julkinen liikenne
Työmaan kohdalla Porkkalankadulla oleva bussipysäkki on siirtynyt jo aiemmin noin sata metriä keskustan suuntaan.

Ajoneuvoliikenne
Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K.A. Fagerholmin aukion kohdalla. Tämän kaistan järjestelyjä joudutaan muuttamaan aika ajoin kunnallisteknisten töiden edetessä.

Lisäksi Porkkalankadulla joudutaan tekemään lyhytaikaisia ajojärjestelymuutoksia muun muassa kaivojen siirtojen takia.

Liikennejärjestelyt muuttuvat We Land -toimistotalon rakentamisen vuoksi, ja ne ovat voimassa rakennuksen valmistumiseen asti.

Työmaan etenemisestä ja liikennejärjestelyistä kerrotaan säännöllisesti sivulla www.ncc.fi/projektit/weland, josta voi myös tilata viikkotiedotteen omaan sähköpostiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Henno, projektijohtaja, NCC Property Development, p. 050 388 3085, timo.henno@ncc.fi

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kielilukion rakentaminen alkaa ensi vuoden alussa2.12.2020 13:32:08 EETTiedote

Helsingin kielilukiolle rakennetaan uudet tilat Myllypuroon. Uusi rakennus vastaa kasvavan opiskelijamäärän tarpeisiin, ja se korvaa nykyisellään Itäkeskuksessa sijaitsevat tilat. Rakentaminen käynnistyy maanrakennustöillä alkuvuodesta 2021, ja opiskelijat pääsevät uusiin tiloihin syyslukukaudelle 2023. Kielilukio on Helsingin kolmas elinkaarimallilla toteuttava hanke. Hankkeen urakoitsijaksi valikoitui kilpailullisen neuvottelumenettelyn pohjalta SRV.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 1.12.20201.12.2020 18:22:17 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 1.12.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme