Aalto EE

Taloudenpuolustuskurssilla jälleenrakennetaan – edessä on sotu-uudistus

Jaa

Jo neljättä kertaa järjestettävä Taloudenpuolustuskurssi kokoontuu keskiviikkona 12.9.2018 Finlandia-taloon. Tänä vuonna johtavat talousasiantuntijat, kansanedustajat sekä muut vaikuttajat keskustelevat jälleenrakentamisesta. Tilaisuuden järjestäjinä ovat Aalto University Executive Education (Aalto EE) ja Helsingin Sanomat.

Viidentoista vuoden sote-uudistuksen jälkeen edessä on vielä mittavampi remontti, sotu-uudistus. Sosiaaliturvan ohessa kaikki muukin pitää säätää uuteen asentoon perusturvasta verotukseen ja työelämän murroksesta koulutukseen. Mitkä ovat tärkeimmät reformit seuraavalla vaalikaudella? Miten ne vaikuttavat talouteen, liike-elämän tarpeisiin ja työllisyyteen?

Keskustelun herättäjinä ja kommentaattoreina toimivat Aalto-yliopiston asiantuntijat Teemu Malmi, Matti Pohjola, Sixten Korkman, Hertta Vuorenmaa sekä Riitta Lumme-Tuomala. Kansanedustajien reformiehdotuksia ja muita jälleenrakennukseen liittyviä aloitteita kommentoivat puolueiden puheenjohtajien lisäksi Anni Huhtala, Timo Ahopelto, Reijo Karhinen, Olli Kärkkäinen sekä Tuula-Riitta Markkanen.

Kutsuvierastilaisuuteen on tulossa n. 170 osallistujaa.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat työeläkeyhtiö Elo, Suomen Ekonomit, Tekniikan akateemiset TEK sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on Aalto-yliopiston omistama liikkeenjohdon kehittämispalveluja tarjoava yritys. Helsingin Sanomat on Suomen suurin päivittäinen sanomalehti.

Lisätietoja

#TPK2018
www.taloudenpuolustuskurssi.fi

Käytännön järjestelyt

Haastattelupyyntöihin vastaa ja käytännön järjestelyissä auttaa
viestintäpäällikkö Kati Kiviniemi (puh. 050 555 4079, kati.kiviniemi@aaltoee.fi).

Riitta Lumme-Tuomala DBA, M.Sc. (Econ.), EMBA
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Aalto University Executive Education Oy
Puh 040 838 6113
riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto EE panostaa elinikäiseen oppimiseen - Nana Salin rakentamaan uusia rahoittajakumppanuuksia19.3.2019 08:45:33 EETTiedote

Aalto University Executive Education Oy laajentaa korkeatasoisen elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla vahvistamalla ja kehittämällä uusia rahoitusvaihtoehtoja. Yhä useammin yksilön tai työnantajan oma maksukyky yksin ei mahdollista korkeimman kansainvälisen tason saavuttamista, jolloin rinnakkaisten rahoitusmuotojen rooli on ratkaiseva.

Aalto EE käynnistää Aalto PUBLIC -konseptin julkiseen johtamiseen – painopistealueina ekosysteemit, vaikuttavuus ja talous21.2.2019 11:06:05 EETTiedote

Julkisen sektorin organisaatiot ja niiden johtaminen kohtaavat uusia paineita toimintaympäristön muuttuessa, kilpailun lisääntyessä ja uudenlaisten kumppanuusmallien yleistyessä samalla, kun ikäluokkien pienentymisen myötä resurssiniukkuus lisääntyy entisestään. Ollakseen entistä vahvempi kumppani tässä transformaatiossa Aalto University Executive Education (Aalto EE) käynnisti helmikuussa 2019 uuden Aalto PUBLIC -liiketoimintayksikön.

Mehiläinen valitsi Aalto EE:n kumppanikseen valtakunnalliseen esimiesvalmennusohjelmaan14.12.2018 12:10:10 EETTiedote

Mehiläinen käynnistää valtakunnallisen esimiesvalmennusohjelman tukeakseen esimiesten johtamistaitojen systemaattista kehittämistä koko konsernissa. Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) kanssa räätälöitävä valmennusohjelma käynnistetään tammikuussa 2019 ja ensimmäisen vuoden aikana siihen osallistuu yli 500 tulosvastuullista esimiestä eri puolilta Suomea.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme