Espoon kaupunki - Esbo stad

Taltrikinmäen katujen rakentaminen alkaa Kurttilassa

Jaa

Taltrikinmäen alueelle Espoon Kurttilaan rakennetaan katuja, paikoitusalueita sekä jalankulun ja pyöräilyn väyliä. Työt alkavat lokakuun puolivälissä puunkaadolla ja maaperän stabiloinnilla.

Urakassa rakennetaan myös vesihuoltoa, hulevesiviemäröinti sekä sähkö- ja puhelinkaapeleille että johdoille putkituksia. Lusikkatien ja Kauklahdenväylän väliselle alueelle rakennetaan meluvalli ja -este. Katualueet valaistaan.

Kauklahdenväylälle rakennetaan jalankulun ja pyöräilyn väylä, josta tulee liittymät Hahlakujalle, Lusikkatielle sekä Lambronpolulle. Urakassa rakennettava Lambronpolku yhdistää Kauklahdenväylän ja Kurttilantien.

Rakentaminen aloitetaan uusista kaduista, Lusikkatiestä ja Lusikkakujasta sekä Pestuutiestä. Myös Kurttilantien, Lambronpolun ja Kauklahdenväylän jalankulun ja pyöräilyn väylän rakentaminen on tarkoitus aloittaa tänä vuonna.

Lusikkatie ja Lusikkakuja rakennetaan valmiiksi alueen tonttien rakentamisen päätyttyä, huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Työt valmistuvat lokakuussa 2018. Pääurakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Katusuunnitelmiin voi tutustua täällä.

Yhteyshenkilöt

hankepäällikkö Jorma Kohonen, Espoon kaupunki, kaupunkitekniikan keskus, puh. 050 383 1679, jorma.kohonen@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme