Espoon kaupunki - Esbo stad

Taltrikinmäen katujen rakentaminen alkaa Kurttilassa

Jaa

Taltrikinmäen alueelle Espoon Kurttilaan rakennetaan katuja, paikoitusalueita sekä jalankulun ja pyöräilyn väyliä. Työt alkavat lokakuun puolivälissä puunkaadolla ja maaperän stabiloinnilla.

Urakassa rakennetaan myös vesihuoltoa, hulevesiviemäröinti sekä sähkö- ja puhelinkaapeleille että johdoille putkituksia. Lusikkatien ja Kauklahdenväylän väliselle alueelle rakennetaan meluvalli ja -este. Katualueet valaistaan.

Kauklahdenväylälle rakennetaan jalankulun ja pyöräilyn väylä, josta tulee liittymät Hahlakujalle, Lusikkatielle sekä Lambronpolulle. Urakassa rakennettava Lambronpolku yhdistää Kauklahdenväylän ja Kurttilantien.

Rakentaminen aloitetaan uusista kaduista, Lusikkatiestä ja Lusikkakujasta sekä Pestuutiestä. Myös Kurttilantien, Lambronpolun ja Kauklahdenväylän jalankulun ja pyöräilyn väylän rakentaminen on tarkoitus aloittaa tänä vuonna.

Lusikkatie ja Lusikkakuja rakennetaan valmiiksi alueen tonttien rakentamisen päätyttyä, huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Työt valmistuvat lokakuussa 2018. Pääurakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Katusuunnitelmiin voi tutustua täällä.

Yhteyshenkilöt

hankepäällikkö Jorma Kohonen, Espoon kaupunki, kaupunkitekniikan keskus, puh. 050 383 1679, jorma.kohonen@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme