Stara

Talvikuvakisa alkaa ja Helsingin ensilumikisa jatkuu

Jaa

Aura-autojen paraati ensilumen sataessa, hiekoittaja työssään aamuauringon noustessa, lumen pudottajat vauhdissa – ikuista Helsingin talven töiden kauneus. Staran kuvakisa Instagramissa on avattu. Lisäksi Helsingin perinteinen ensilumikisa jatkuu.

Staran kaupunkitekniikan ylläpidon työntekijä Niina Loijas hiekoittaa portaita. Kuva: Aki Rask
Staran kaupunkitekniikan ylläpidon työntekijä Niina Loijas hiekoittaa portaita. Kuva: Aki Rask

Viritä kamerasi, sillä talvi on täällä ja ensimmäiset lumihiutaleet leijailleet maahan. Nyt on aika taltioida talvisia töitä Helsingissä. Kisaan voi osallistua julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä hashtagilla #lumistadi

Tuomaristo arvostaa kuvia työstä ja teoista, joiden ansiosta arki Helsingissä sujuu säällä kuin säällä. Talven duunit Stadissa -teemaa voi kuitenkin tulkita mielikuvitusta käyttäen. Kuva voi olla myös vanha, kunhan se on itse otettu. Erityisen arvokkaita ovat kuvat, joissa näkyy Helsingin maamerkkejä, tuttuja paikkoja ja kaupungin sykettä.

Kuvakisa on käynnissä helmikuun 2018 loppuun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Lippupalvelun 100 euron lahjakortti. Lisäksi Stara neuvottelee parhaita kuvia ottaneiden kanssa kuvien lunastamisesta tavanomaisin kuvapalkkioin. Stara jakaa Instagramissa mielellään onnistuneimpia otoksia jo kesken kisan, mutta kuvaajilta pyydetään siihen erikseen lupa Instagramin kautta.

Kisan säännöt

Julkaise kisakuva julkisella tililläsi hashtagilla #lumistadi

Lähetä kisaan vain itse ottamiasi kuvia. Muista pyytää kuvattavilta lupa julkaisuun, jos kuva on lähikuva tai otettu muualla kuin julkisessa tilassa.

Huomioi myös Instagramin omat säännöt. Palvelun ikäraja on 13 vuotta.

Voit osallistua useammalla kuvalla.

Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta.

Stara tallentaa kaupungin kuvapankkiin vain erikseen lunastetut kuvat.

Osallistumalla kisaan hyväksyt sen säännöt. Ja sitten kamerat laulamaan!

Ensilumikisa jatkuu

Ensilumikisan sääntöjen mukaan ensilumi katsotaan sataneeksi, kun kolme Staran kuudesta hoitopiiristä ryhtyy lumitöihin. Kisa ei ole vielä ratkennut, vaikka hiukan lunta onkin Helsingissä jo nähty.

Kilpailuun voi osallistua verkkolomakkeella »

Ensilumikisan vastausaika päättyy torstaina 23. marraskuuta 2018. Jos ensilumi aurataan ennen vastausajan päättymistä, hyväksytään viimeistään edellisenä päivänä saapuneet vastaukset. Oikein arvanneiden kesken arvotaan vapaavalintainen suksipaketti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot kilpailuista:
viestintäsuunnittelija Kirsikka Mattila
kirsikka.mattila@hel.fi
Puh. 040 152 5938

Lisätiedot lumitöihin varautumisesta:
yksikönjohtaja Ville Alatyppö
ville.alatyppo@hel.fi
Puh. 040 334 5430

Kuvat

Staran kaupunkitekniikan ylläpidon työntekijä Niina Loijas hiekoittaa portaita. Kuva: Aki Rask
Staran kaupunkitekniikan ylläpidon työntekijä Niina Loijas hiekoittaa portaita. Kuva: Aki Rask
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stara
Stara
Ilmalankuja 2 L, PL 1660
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 17000http://www.hel.fi/stara

Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Se huolehtii Helsingin siisteydestä, toimivuudesta ja vehreydestä. Staran hoidossa on noin 70 % Helsingin kaduista ja puistoista. Liikelaitoksessa on lähes 1 500 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. www.hel.fi/stara

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stara

Kaupungin työkoneiden päästöt pienentyneet merkittävästi25.5.2018 09:40:25 EESTTiedote

Kaupungin työkoneet ja muut ajoneuvot siirtyvät vauhdilla biopolttoaineisiin. Päästövähennykset ovat jo nyt huomattavia, vaikka vasta osa kaupungin ajoneuvoista on käyttänyt biopolttoaineita kesästä 2017. Nämä biopolttoaineella kulkevat työkoneet ovat tuottaneet huhtikuun 2018 loppuun mennessä 1 160 tonnia aiempaa vähemmän hiilidioksidia. Se tarkoittaa yli 20 prosentin vähennystä Staran ajoneuvojen yhteenlasketuista hiilidioksidipäästöistä. Myös haitalliset lähipäästöt vähenivät tuntuvasti, kun fossiilisten polttoaineiden käyttö väheni.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme