Osuuskauppa Arina

Talvitien S-market avautuu 23.2.2023 klo 10

Jaa
Osuuskauppa Arina avaa uuden S-marketin, ABC-automaattiasema ja ABC-latausaseman Rovaniemelle tulevana torstaina. Arinan pohjoissuomalaiset omistajat ovat mahdollistaneet uuden, noin 5 M€ arvoisen myymäläinvestoinnin, laajat valikoimat ja modernin, energiatehokkaan myymälän. Talvitien S-market on ketjun 34. myymälä Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa.
S-market Talvitie avaa ovensa asiakkaille 23.2.2023 klo 10
S-market Talvitie avaa ovensa asiakkaille 23.2.2023 klo 10

Tutut arinalaiset uudessa S-marketissa

S-market Talvitie on odotettu lisä alueelle, josta S-marketin kokoinen ruokakauppa on aiemmin Arinalta puuttunut. Myymäläpinta-alaa on yli 1000 neliötä ja myymälän valikoimaan kuuluu n. 10 000 tuotetta, mukaan lukien satoja pohjoissuomalaisten tavarantoimittajien tuotteita. Muutaman viikon päästä S-markettiin saadaan myös Postin pakettiautomaatti.

– Meillä on mahtava tiimi, 12 asiakasomistajillemme ennestään tuttua arinalaista, ja emme malta odottaa, että pääsemme näyttämään asiakkaillemme upean S-marketin myös sisältä. Haluamme tarjota alueen asukkaille mahdollisimman toimivan S-marketin niin runsaiden valikoimien kuin palveluidenkin osalta, pysyvästi edullista hintatasoa unohtamatta, sanoo S-market Talvitien marketpäällikkö Piia Härkönen.

– Valikoimassa näkyy vahvasti paikalliset tuotteet ja meiltä löytyy runsaasti myös luomua, kasvipohjaisia, vegaanisia sekä erikoisruokavaliotuotteita. Haluamme myös kuunnella asiakkaidemme toiveita eli jos tuotetoiveita löytyy, niin niistä kannattaa ehdottomasti vinkata henkilökunnallemme, Härkönen lisää.

– Valmistaudumme torstain avajaisiin innokkaasti. Myymälään tulevat vierailemaan lapsien iloksi Onni Orava ja Apsi Apina. Ensimmäiselle 500 asiakkaalle on jaossa Lapin Leipomon leipää, avauspäivänä arvomme jättisipsipusseja sekä jättisuklaalevyjä ja seuraavien 10 viikon aikana kerran viikossa Putaan Pullan tuotekasseja, joiden sisältä löytyy jokaisesta myös 100 euron S-ryhmän lahjakortin. Avaushulinat jatkuvat myös tulevana lauantaina, sillä silloin Meän Liha tulee paistamaan makkaroita 2000 herkuttelijalle ja paikalle on myös Elovenan konsulentti maistattamassa tuotteita, Härkönen kertoo.

Energiaa ja ympäristöä säästävä S-market

Palveluverkoston nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja uusiutuvan energian lisääminen tukevat Osuuskauppa Arinan tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä. Jo nyt 100 % Arinan toimipaikkojen käyttämästä sähköenergiasta tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä, kuten tuuli- ja aurinkovoimalla.

Kaikki myymälän kylmäkalusteet ovat ovellisia ja valaistuksessa on käytetty sähköä säästäviä LED-valaisimia. Myymälä lämpenee maalämmöllä ja kylmälaitteissa on käytössä hiilidioksidipohjainen kylmäjärjestelmä, joka on täysin päästötön.

– Ekologisuuden osalta uudelle kaupalle on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet. Myymälä käyttää uusiutuvaa ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun kylmälaitteiden lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavaksi suunniteltujen aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa Osuuskauppa Arinan asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä, Arinan ryhmäpäällikkö Matti Puranen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

S-marketpäällikkö Piia Härkönen, 044 788 5886, piia.harkonen@sok.fi
ryhmäpäällikkö Matti Puranen, 040 849 3310, matti.puranen@sok.fi

Kuvat

S-market Talvitie avaa ovensa asiakkaille 23.2.2023 klo 10
S-market Talvitie avaa ovensa asiakkaille 23.2.2023 klo 10
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arinan omistavat tasavertaisesti lähes 180 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Yli 3000 Arinalaista tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita yli 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arinan vuosi 2022: Asiakasomistajille yli 100 miljoonan euron hyödyt13.2.2023 11:00:00 EET | Tiedote

”Onnistuimme osuuskaupan tehtävässä, pohjoissuomalaisten kuluttajien tarpeiden täyttämisessä. Asiakasomistaja- ja asiointimäärät, myynti ja hyödyt asiakasomistajille lisääntyivät. Investoimme ja työllistimme lisää palvelualan ammattilaisia. Uudistimme strategian, nostaen asiakkaan ja työntekijän keskiöön. Toimeenpanemme strategian laadukkaalla johtamisella ja tavoittelemme kannattavaa kasvua asiakasomistajien ja Pohjois-Suomen hyödyksi. Haluamme yllättää asiakkaan, työkaverin ja yhteistyökumppanin arjessa aidolla välittämisellä”, kiteyttää toimitusjohtaja Reima Loukkola.

Osuuskauppa Arinan kesätyöhaku 2023 on käynnissä18.1.2023 11:42:08 EET | Tiedote

Osuuskauppa Arina palkkaa kesäksi 2023 yli 1000 kesätyöntekijää. Näistä paikoista noin 400 on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja noin 900 14–17-vuotiaille kesä-ässille. Yli 18-vuotiaiden osalta kesätyöhaku päättyy 5.2.2023 ja kesä-ässien haku 31.3.2023. Kesätöitä on tarjolla laajasti Pohjois-Suomessa Osuuskauppa Arinan eri toimialoilla ja ketjuissa. Kesätyöntekijöiden onnistuneeseen kokemukseen panostetaan muun muassa laadukkaalla perehdytyksellä ja joustavilla työsuhteilla.

Break Sokos Hotel Leviä uudistetaan – Grill It! saapuu Leville17.1.2023 10:11:28 EET | Tiedote

Levin alppikylässä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Levillä aloitetaan hotellin asiakastilojen sekä ravintoloiden täydellinen uudistus. Uudistuksen työvaihe on tarkoitus aloittaa heti Levin kevätkauden päätyttyä 2.5. ja hotelli avataan uudelleen juhannusviikolla. Täydellisen uudistuksen saavat Kiisa ja Coffee House avautuvat hotellin mukana juhannukseksi ja uusi Grill It! -ravintola avaa ovensa elokuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme