Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin lisähaussa tarjolla aloituspaikkoja tammikuussa alkaviin ylempiin AMK-tutkinto-ohjelmiin

Jaa

Tampereen ammattikorkeakoulun syksyn 2022 lisähaussa on tarjolla kolme ylempää AMK-tutkinto-ohjelmaa tekniikan alalla ja sosiaali- ja terveysalalla. Hakuaika on 28.11.–8.12.2022. Opinnot alkavat tammikuussa.

Kuva: Rami Hanafi
Kuva: Rami Hanafi

Lisähaussa voi hakea syksyn yhteishaussa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja. Noin 1,5–3 vuoden mittaiset ylemmät AMK-tutkinnot soveltuvat korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää tai laajentaa osaamistaan. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.  

TAMKissa on tarjolla yhteensä 49 aloituspaikkaa kolmeen ylempään AMK-tutkintoon: Tekniikan alalla voi suorittaa insinöörin ylemmän AMK-tutkinnon, jonka painotus on Älykäs uusiutuva sähköenergiantuotanto. Sosiaali- ja terveysalalla ylempien AMK-tutkintojen sisältöinä ovat Terveyden edistäminen sekä Sosiaali- ja terveysalan yrittäjyys. 

Lisähaku järjestetään 28.11.–8.12.2022. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Hakulomake aukeaa haun ensimmäisenä päivänä kello 8.00 ja sulkeutuu haun viimeisenä päivänä kello 15.00. Valinnat julkaistaan 22.12.2022. Opinnot alkavat tammikuussa 2023.

 
Tutustu tutkintoihin: 
https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/hae-tamkiin/tamkin-lisahaku 

Lisätietoa hakemisesta: 
https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/tamkin-hakijapalvelut 

Lisätietoa TAMKin koulutustarjonnasta:  

Opiskelijarekrytoinnin päällikkö Kristiina Engblom-Pelkkala 
p. 040 663 7679,kristiina.engblom-pelkkala@tuni.fi 

Koulutuksen vararehtori Sanna Wesanko 
p. 040 509 2711, sanna.wesanko@tuni.fi 

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Rami Hanafi
Kuva: Rami Hanafi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme