Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin restonomiopiskelijat esittelevät uusia yritysideoitaan messutapahtumassa Ratinassa

Jaa
Tampereen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat esittelevät uusia ravitsemis- ja tapahtuma-alan sekä vapaa-ajan palveluita ja yritysideoita messutapahtumassa, joka järjestetään maanantaina 24.4. klo 14–16 Kauppakeskus Ratinassa.

Tapahtuma tarjoaa näköaloja matkailu-, ravintola-, tapahtuma- ja vapaa-ajan palveluihin ja niiden tulevaisuuteen sekä verkostoitumismahdollisuuksia. Yritysideat vaihtelevat kahvilaliiketoiminnasta ruokavaunuun ja tapahtumaliiketoiminnasta hyvinvoinnin, arjen askareiden ja sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen.

Lavalla pidettävien myyntipuheiden lisäksi 10 opiskelijatiimiä esittelee yritysideoitaan tarkemmin esittelypisteillään. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Luvassa on kahvitarjoilu 150 ensimmäiselle yleisökävijälle.

TAMKin restonomi (AMK) on palveluliiketoiminnan vastuullinen moniosaaja, jolle on ominaista asiakaslähtöisyys, aktiivisuus, paineensietokyky, joustavuus, yhteistyökyky ja tilanneherkkyys.

Tapahtumapaikkana on Kauppakeskus Ratinan 1. kerroksen Tapahtuma-alue ja Promootioalue.

Tarkempi ohjelma on nähtävissä täällä.

Lisätietoa:
Lehtori Mika Kylänen, p. 050 465 6477, mika.kylanen@tuni.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme