Tammi

Tammi julkaisee kirjan ja levyllisen uutta lastenmusiikkia – Muumiperhe laulaa, OHOI! on tuleva klassikko, joka vie merellisiin tunnelmiin

Jaa

Tammi julkaisee kirjana ja digiäänitteenä uutta, odotettua lastenmusiikkia. Maanantaina 10.5.2021 ilmestyvä Muumiperhe laulaa, OHOI! on Hannele Huovin sanoittama ja Soili Perkiön säveltämä 17 uuden muumilaulun kokonaisuus, joka julkaistaan huippuartistien esittämänä kaikilla keskeisimmillä jakelualustoilla. Kirja sisältää laulujen sanat, nuotit ja laululeikkivinkkejä. Kirjan kuvituksen ovat luoneet Riina ja Sami Kaarla.

Hannele Huovi & Soili Perkiö: Muumiperhe laulaa, OHOI!
Hannele Huovi & Soili Perkiö: Muumiperhe laulaa, OHOI!

Suomen suurin lastenkirjakustantaja Tammi on edelläkävijä myös uuden lastenmusiikin saralla, sillä musiikki on tärkeä osa tarinankerrontaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjan yhteydessä julkaistu musiikki ilmestyy pelkästään digitaalisena. Kannessa olevan koodin kautta pääsee kuuntelemaan kappaleet Spotifyssa, joka on teoksen suurin levittäjä. Sisältö löytyy myös muilta alustoilta.

”Muumiperhe laulaa, OHOI! on ainutlaatuinen ja upea teos, jollaisia syntyy vain pitkän yhteistyön hedelminä. Tänään julkaistava musiikki ja kirja ovat lahjakkaan työryhmän taidonnäyte, joka tulee tuomaan paljon iloa ja yhdessä jaettavia musiikkielämyksiä lapsiperheiden arkeen ja juhlaan. Musiikin merkitys lapsen kielen kehittymisessä on valtavan suuri, ja Tammi haluaa tukea sanojen ja lauseiden löytymisen riemua monipuolisesti myös musiikin ja kirjasta löytyvien leikkien avulla”, sanoo Tammen lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Saara Tiuraniemi.

Yksi Muumiperhe laulaa, OHOI!:n kappale julkaistiin jo etukäteen, sillä se oli #MEIDÄNMERI-kampanjan teemakappale. Moomin Charactersin vuoden 2020 alussa alkanut John Nurmisen säätiön kanssa toteutettu Muumien 75-vuotisjuhlakampanja on tuottanut jo yli miljoona euroa Itämeren suojeluun. 

Teoksen on toteuttanut sama työryhmä kuin Muumiperheen lauluretken (Tammi, 2014), joka sai parhaan lastenalbumin Emman vuonna 2014 ja on saanut myös kulta- ja platinalevyt. Muumiperheen lauluretkeä on myyty pelkästään kirjana ja levynä yli 25 000 kpl ja sitä on kuunneltu myös digitaalisesti huikea määrä. Levyn musiikkia on sovitettu myös isoille orkestereille ja se on kiertänyt konserttisaleissa myös Suomen ulkopuolella. Muumiperhe laulaa, OHOI!:sta odotetaan samanlaista menestystä.

Kuuntele Muumiperhe laulaa OHOI! tästä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Saara Tiuraniemi
Kustantaja
Tammen lasten- ja nuortenkirjallisuus
+358 40 087 3335
saara.tiuraniemi@tammi.fi

Arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@tammi.fi

Moomin Characters Oy Ltd on virallinen Muumi-hahmojen tekijänoikeuksien valvoja. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muumit ovat yksi Suomen suurimmista vientituotteista, ja niillä on maailmanlaajuinen fanikunta. Tove Jansson (1914–2001) kirjoitti ja kuvitti useita Muumi-romaaneja ja satoja sarjakuvia vuosien 1945 ja 1980 välillä.

Tove Jansson perusti Moomin Characters Oy Ltd:n 1950-luvulla yhdessä veljensä Lars Janssonin kanssa huolehtimaan Muumi-hahmojen tekijänoikeuksista, ja se on edelleen perheyritys. Rights and Brands on yrityksen maailmanlaajuinen agentti lisenssiasioissa.

www.moomin.com
www.tovejansson.com

Kuvat

Hannele Huovi & Soili Perkiö: Muumiperhe laulaa, OHOI!
Hannele Huovi & Soili Perkiö: Muumiperhe laulaa, OHOI!
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tubettaja ZoneVD julkaisee 23.9. kirjan ja yöpyy kirjakaupan ikkunassa21.9.2021 11:36:56 EEST | Tiedote

Tubettajatähti ZoneVD eli Joona Leppälä julkaisee torstaina 23.9.2021 kirjan ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä. Kirjan julkaisun kunniaksi hän viettää yön Helsingin keskustan Akateemisen kirjakaupan ikkunassa. Leppälän YouTube-kanavalla on yli 240 000 seuraajaa, ja nyt nuorten fanien on mahdollista tulla tapaamaan idoliaan koronaturvallisesti lasin läpi. Kirjaan pyydettiin lapsilta ja nuorilta kysymyksiä, joihin Zone on etsinyt vastaukset. Vastalahjaksi Zone tekee kolme kouluvierailua, Ylivieskassa, Helsingissä ja Harjavallassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme