Kustannusosakeyhtiö Tammi

Tammi vahvistaa organisaatiotaan

Jaa

Kustannusosakeyhtiö Tammen organisaatio vahvistuu uudella viestintäpäälliköllä ja uudella myyntipäälliköllä. Viestintäpäälliköksi on nimitetty VTM Satu Sirkiä ja myyntipäälliköksi tradenomi Miguel Rosenström.

Tammi vahvistaa organisaatiotaan viestintäpäälliköllä ja myyntipäälliköllä. Viestintäpäällikkönä 10. elokuuta aloittava Satu Sirkiä vastaa Tammen kirjailijoiden ja kirjojen mediaviestinnästä, viestinnän strategian suunnittelusta, avainkirjailijoiden brändien kehityksestä viestinnällisesti sekä Tammen yhteiskuntasuhteista. Myyntipäällikkönä 5. syyskuuta aloittava Miguel Rosenström vastaa Tammen kirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille, uusasiakashankinnasta ja projektimyynnistä.

Sirkiä on työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan muun muassa toimitussihteerinä, toimittajana ja uutisankkurina Ylessä, MTV3:lla ja Nelosen uutisissa.

”Satu Sirkiä tuo Tammen viestintään valtavan määrän kokemusta, monesta eri näkökulmasta. Mediasisällön tuotanto, isojen projektien johtaminen, mediakentän tuntemus ja näkemys siitä, mikä tällä hetkellä mediakentällä toimii, ovat kaikki Satun mukanaan tuomaa erityisosaamista. Olemme valtavan iloisia, että saamme Satun tiimiimme”, toteaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen.

”Tartun uuteen tehtävääni Tammen viestintäpäällikkönä suurella innolla. On mahtavaa päästä osaksi pitkän historian omaavaa kustannustaloa. Kirjat ja lukeminen ovat minulle intohimoasia ja uskon, että lukemalla voi kokea ja elää monta elämää. Siksi tuntuukin aivan erityisen hienolta, että saan jatkossa tehdä töitä kirjailijoiden kanssa ja kirjojen parissa”, Sirkiä kertoo.

Miguel Rosenström on työskennellyt aiemmin muun muassa Alma Talentissa, jossa hän on vastannut viimeiset vuodet ammattikirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille sekä digitaalisten ammattitietopalveluiden myynnistä yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille.

”Rosenströmin vankka osaaminen B-to-B-myynnistä ja kokemus myös digitaalisten sisältöjen myynnistä vahvistaa entisestään kokenutta tiimiämme”, sanoo myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

”On suuri ilo ja kunnia päästä työskentelemään yhtiöön, jossa yhdistyvät pitkä kirjallinen perinne, mielenkiintoiset tuotteet ja mahtavat asiakkaat. Tammen monipuolinen ja laadukas kirjavalikoima tarjoaa jokaiselle suomalaiselle sopivan tarinan. Paljon puhuttu digitalisaatio tuo oman vivahteensa ja uusia mahdollisuuksia kirjojen myyntiin”, Rosenström toteaa.

Kustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Tammi on lasten- ja nuortenkirjojen markkinajohtaja Suomessa. Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia.

Lisätiedot:
Satu Sirkiä | viestintäpäällikkö | Kustannusosakeyhtiö Tammi
satu.sirkia@tammi.fi | 0400 485 228

Reetta Miettinen | markkinointi- ja viestintäjohtaja | Bonnier Books Finland
reetta.miettinen@bonnierbooks.fi | 040 834 4340

Miguel Rosenström | myyntipäällikkö | Kustannusosakeyhtiö Tammi
miguel.rosenstrom@tammi.fi | 040 342 4715

Veli-Pekka Matilainen | myyntijohtaja | Bonnier Books Finland
veli-pekka.matilainen@bonnierbooks.fi | 040 342 4773

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Tammi
Kustannusosakeyhtiö Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Tammi

Leena Lehtolaisen Maria Kallio -sarja täyttää 25 vuotta – ”Maria Kallion vuoksi maailma on menettänyt minussa räyhäkkään anarkistin”1.3.2018 09:22Tiedote

Suomalaisten rakastaman Maria Kallio -sarjan ensimmäinen osa, Ensimmäinen murhani, julkaistiin tasan 25 vuotta sitten. Aina kirjan julkaisuun saakka jo nuorena tyttönä esikoisensa julkaissut Leena Lehtolainen oli lähinnä vain elätellyt toivetta ammattikirjailijan urasta. Kiitos Maria Kallion, toive kävi toteen. Ensimmäinen murhani -kirjan julkaisusta käynnistyi Lehtolaisen huima ura kirjailijana. Nyt 25 vuotta myöhemmin Maria Kallio -sarjassa on julkaistu kaikkiaan 14 osaa.

Ihan totta! -tietokirjakilpailun voittajateokset pureutuvat sukupuolen moninaisuuteen ja todellisiin prinsessoihin27.10.2017 13:00Tiedote

Kustannusosakeyhtiö Tammen ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen Ihan totta! -tietokirjakilpailun voittajateokset julkistetaan Helsingin Kirjamessujen Katri Vala -lavalla perjantaina 27.10.2017 klo 12.30. Nuorten sarjan voittajateos Sukupuolena ihminen on ensimmäinen nuorille suunnattu suomenkielinen teos sukupuolen moninaisuudesta ja transsukupuolisuudesta. Lasten sarjan voittaja Todellisten prinsessojen kirja esittelee totutusta prinsessakaavasta poikkeavia, oikeasti eläneitä prinsessoja eri aikakausilta. Tammi julkaisee voittajateokset syksyllä 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme