Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Tammikuusta lähtien uintilipun hinnalla lisäksi myös kuntosalille

Jaa

Hinnastomuutoksen myötä Helsingin Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uintilipun hinnalla pääsee huhkimaan myös kuntosalille. Hinnastomuutokset koskevat myös 10 kerran sarjakorttia, kuukausikorttia sekä 120 päivää voimassa olevaa kausikorttia.

Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa pääsee jatkossa pelkän uintilipun hinnalla myös kuntosalille. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa pääsee jatkossa pelkän uintilipun hinnalla myös kuntosalille. Kuva: Helsingin kaupunki

”Hinnastomuutos uimahallien kuntosalin käyttäjien kohdalla selkeyttää sekä pudottaa hintaa, ja tätä kautta myös parantaa palveluamme”, kiteyttää liikuntapaikkapäällikkö Petteri Huurre.

ItäkeskuksenJakomäen ja Pirkkolan uimahallien uinti + kuntosali -hinnat 1.1.2020 lähtien:
Aikuiset
– kertamaksu 5,50e (ennen 7e)
– 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti (30 pv) 44e (ennen 56 e)
– kausikortti (120 pv) 132e (ennen 168e)
Muut*
– kertamaksu 3e (ennen 4e)
– 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti (30 pv) 24 e (ennen 32e)
– kausikortti (120 pv) 72e (ennen 96e)
Lapset
– kertamaksu 2,50e (ennen 3,50e)
– 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti (30 pv) 20e (ennen 28e)
– kausikortti (120 pv) 60e (ennen 84e)

Hinnastomuutoksen myötä Yrjönkadun uimahallin toisen kerroksen sisäänpääsymaksu puolestaan nousee. Aikuisten kertamaksu Yrjönkadun uimahalliin on vuoden 2020 alusta lähtien 16e (ennen 14e), lasten 8e (ennen 7e) ja muiden* 11e (ennen 9e). Yrjönkadun uimahallin ensimmäisen kerroksen kertamaksuhinnat pysyvät ennallaan (aikuiset 5,50e, lapset 2,50e, muut* 3e).

*= eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalveluksessa olevat.

Lisätietoja:
Petteri Huurre
liikuntapaikkapäällikkö
puh. 050 380 9935, sähköposti petteri.huurre@hel.fi
Helsingin kaupunki
kulttuuri ja vapaa-aika / liikuntapalvelut

Avainsanat

Kuvat

Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa pääsee jatkossa pelkän uintilipun hinnalla myös kuntosalille. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa pääsee jatkossa pelkän uintilipun hinnalla myös kuntosalille. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Savoy-teatteri teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen 201917.1.2020 12:07:07 EETTiedote

Savoy-teatterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna ennätykselliseen lukuun 120 100. Viime vuosi oli muutoinkin Savoy-teatterille menestyksekäs: ensi kertaa järjestetty Savoy JAZZFest keräsi salit täyteen ja sai kriitikoilta loistavat arviot. Muita yleisömenestyksiä olivat mm. maailmanmusiikkikonsertit, joiden esiintyjinä olivat The Mystery of Bulgarian Voices ja Gisela João, Fado Flamenco -esitykset, UMO Helsinki Jazz Orchestran lounaskonsertit sekä kotimaisten artistien Juha Tapion ja Anneli Saariston konsertit.

Helsingfors valdes till Finlands aktivaste kommun på Idrottsgalan i går17.1.2020 09:23:39 EETTiedote

Helsingfors är Finlands aktivaste kommun 2019 och tilldelades Uno-priset vid Idrottsgalan den 16 januari 2020 i går kväll. Helsingfors lyckades övertyga juryn med sin ambitiösa vilja att lösa problemet med orörlighet. Rörligheten har prioriterats i stadsstrategin och är därför en gemensam fråga för alla stadens tjänster. Rörligheten återspeglas i stadsbornas liv i såväl hemvården, daghemmen, stadsmiljön, skolorna som inom barnrådgivningen och biblioteken. Dessutom erbjuder stadens 100-åriga idrottstjänster upplevelser för stadsborna i form av mer än 10 miljoner årliga idrottsbesök.

Helsinki valittiin Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa17.1.2020 09:00:00 EETTiedote

Helsinki on Suomen Liikkuvin kunta vuonna 2019. Uno-palkinto luovutettiin kaupungille Urheilugaalassa 16.1.2020. Helsinki onnistui vakuuttamaan raadin kunnianhimoisella tahtotilallaan ratkaista liikkumattomuuden ongelma. Liikkuminen on nostettu kaupunkistrategian painopisteeksi ja siten kaikkien kaupungin palveluiden yhteiseksi asiaksi. Liikkuminen näkyy kaupunkilaisten elämässä niin kotihoidossa, päiväkodeissa, kaupunkiympäristössä, kouluissa, neuvoloissa, kuin kirjastoissakin. Lisäksi 100-vuotisjuhlaansa viettäneet liikuntapalvelut tarjoavat kaupunkilaisille elämyksiä vuosittain yli 10 miljoonan käyntikerran edestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme