Business Tampere

Tampere ottaa käyttöön AV-alan tuotantokannustimen

Jaa

Tampereen kaupungin uutena audiovisuaalisen alan kehittymistä edistävänä avauksena otetaan käyttöön tuotantokannustin. Kannustimella tavoitellaan niin paikallisten, kansallisten kuin kansainvälistenkin tuotantojen lisääntymistä Tampereen seudulla sekä tuotantojen kehittymistä ja kaupallisten tuotantojen liikevaihdon kasvua.

TERVETULOA

Tiedotustilaisuus 13.2.2018 klo 16, Talent Space, Media 54, Satakunnankatu 18, Tampere

Tampere ottaa käyttöön AV-alan tuotantokannustimen

Tampereen kaupungin uutena audiovisuaalisen alan kehittymistä edistävänä avauksena otetaan käyttöön tuotantokannustin. Kannustimella tavoitellaan niin paikallisten, kansallisten kuin kansainvälistenkin tuotantojen lisääntymistä Tampereen seudulla sekä tuotantojen kehittymistä ja kaupallisten tuotantojen liikevaihdon kasvua.

Tilaisuuden avaaTampereen pormestari Lauri Lyly. Pormestarin puheenvuoron jälkeen elinvoiman ja kilpailukyvyn alueen apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki kertoo tuotantokannustimesta kaupungin elinkeinopolitiikan uutena avauksena.

Tuotantokannustinjärjestelmän toiminnasta, alueen tuotantomahdollisuuksista ja tuotantojen houkuttelusta kertovat Business Tampereen elämystalouden asiakkuusjohtaja Anna-Krista Sorvoja sekä media-alan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilkka Rahkonen.

Tilaisuuden loppuun on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Ajankohta: tiistai 13.2.2017 klo 16:00
Paikka: Talent Space, Media 54, Satakunnankatu 18, Tampere

Ilmoittaudu tilaisuuteen: anna-krista.sorvoja@businesstampere.com

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Anna-Krista Sorvoja
, asiakkuusjohtaja, Business Tampere, p. 050 572 0607
Tuija Telén, yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Tampereen kaupunki, p. 040 801 6009

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuija Telén, yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Tampereen kaupunki, p. 040 801 6009

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

XR Challenge -kilpailu hakee ratkaisuja teollisuuden haasteisiin virtuaalitodellisuuden keinoin – kahdeksan finalistiyritystä kisaavat 40 000 euron palkintosummasta12.6.2018 10:18Tiedote

XR Challenge -kilpailu huipentuu syyskuussa Tampereella järjestettävään tapahtumaan, jossa nyt julkistetut kahdeksan finalistiyritystä kilpailevat 40 000 euron voittosummasta. Opiskelijasarjassa tuomaristo palkitsi kolme parasta työtä stipendein. XR Challenge on virtuaalisen, lisätyn ja yhdistetyn todellisuuden yrityksille ja opiskelijoille suunnattu kansainvälinen haastekilpailu, jonka kautta päämiehet Fastems, Glaston Corporation ja Valmet hakevat globaaleille markkinoille sopivia tuote- ja palveluratkaisuja. Finaalitapahtuman yhteydessä järjestettävä avoin seminaari kokoaa alan toimijat sekä siitä kiinnostuneet yhteen ja tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja.

LEHDISTÖKUTSU: Innovaatioseteli-hankkeen päätöstilaisuus 13.6.20188.6.2018 12:52Kutsu

Tampereen kaupunkiseutu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön digitaalisen innovaatiosetelijärjestelmän. Sen avulla on kokeiltu käytännössä uudenlaista rahoitusinstrumenttia ja digitaalista asiointijärjestelmää yritysyhteistyössä. Innovaatiosetelillä start up-, mikro- ja pk-yritykset ovat voineet ostaa tarvitsemiaan asiantuntijapalveluita liiketoimintansa kehittämiseksi. Setelillä on madallettu yritysten kynnystä innovaatio- ja kasvupalvelujen hyödyntämiseksi. Tervetuloa kuulemaan innovaatiosetelin toimintamallin toteutuksesta, kokemuksista, tuloksista, vaikuttavuudesta ja mahdollisuuksista!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme