Business Tampere

Tampere Slush Party Helsingissä kokoaa yhteen kuumat startupit ja kokeneet sijoittajat

Jaa

Löytyykö Suomen talouskasvuun uusia johtotähtiä Tampereen seudun kuumimmista startupeista? Mitkä ovat parhaat eväät Pohjois-Amerikan markkinoille? Tervetuloa Tampere Slush Partyyn Helsinkiin! Tapahtumassa esimerkiksi Piilaakson startup-guru ja kokenut sijoittaja Chris Vargas kertoo avaintekijöistä, jotka siivittävät startup-yrityksen kansainväliseen kasvuun.

Tampere Slush Party 2018
Tampere Slush Party 2018

Menestyvät kasvuyritykset ovat yksi Suomen tulevaisuuden menestyksen kulmakivistä. Business Tampere järjestää Slushin aikana Helsingissä maksuttoman Tampere Slush Partyn, jossa kuullaan, miten yritys voi luoda hedelmällistä maaperää maailmanlaajuiseen kasvuun. Tampere Slush Party on ainutlaatuinen tilaisuus tavata yhdellä kertaa Tampereen seudun lupaavia kasvuyrityksiä sekä näistä kiinnostuneita kotimaisia ja ulkomaisia sijoittajia.

Yhdysvaltalainen sijoittaja Chris Vargas raottaa startupien keinoja pääoman hankintaan ja onnistumiseen Pohjois-Amerikan markkinoilla. Vargasilla itsellään on kymmenkunta kasvuyritystä, lukuisia onnistuneita pääomakierroksia ja valtava tietämys teknologia-alan startupeista. Sijoittaja Fabian Sepulveda puhuu vaikuttavuussijoittamisesta, eli sijoittamisesta startupeihin, jotka tarjoavat ratkaisuja aitoihin ongelmiin.

Aika: tiistaina 4.12.2018 klo 19.00-22.00
Paikka: Maxine, Urho Kekkosen katu 1, 6. krs, Helsinki, käynti Narinkkatorilta

Tampere Slush Party tarjoaa Tampereen seudun kuumimpia menestystarinoita ja parhaita startup-yrityksiä. Paikalla ovat Tampere Pitching Competition -kilpailun voittajat: The Rudolf (asiakkuuksienhallintatyökalut), Applicado (mobiilisovellus odottaville ja pienten lasten vanhemmille), eeeDo (asiakaspalvelu- ja kalustonhallintaratkaisut) ja Polar Partners (opetustuotteet ja -palvelut). Mukana on myös muita lupaavia yrityksiä, kuten Radientum (antenniteknologia ja -suunnittelu) ja Hilla Entertainment (viihdekonsepteja kohdennetuille yleisöille). Maailmalla menestystä niittäneen Frameryn Research Centerin johtaja Ilkka Kaikuvuo puhuu tilaisuudessa omista kokemuksistaan ja ennen kaikkea rohkeudesta.

Ohjelma ja ilmoittautumiset: www.businesstampere.com/tampere-slush

Tilaisuuden järjestää Business Tampere yhteistyössä FIBANin ja Tampereen yliopiston kanssa.

Lisätietoja:

Harri Ojala
Asiakkuusjohtaja, Uudistuva teollisuus
Business Tampere
p. 040 762 3784
harri.ojala@businesstampere.com

Tommi Uitti
Startup-yhteisövastaava, Startup Tampere
Business Tampere
p. 040 587 0592
tommi.uitti@businesstampere.com
(tilaisuuden käytännön järjestelyt)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tampere Slush Party 2018
Tampere Slush Party 2018
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

MEDIAKUTSU: Pienten ja keskisuurten teollisuusyritysten digitalisaatio – osaamista ja kumppaneita etsimässä10.4.2019 09:05:00 EESTTiedote

Tampere Industry Startup Forum -tapahtuma kokoaa pienet ja isot teollisuusyritykset digitalisaatio-teeman ja uusien yhteistyömahdollisuuksien äärelle. Kongressikeskus Pajassa 16. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa julkistetaan myös Tampereen seudun uusi teollinen yhteistyökiihdyttämö ja sen operaattori, sekä palkitaan teollisuudelle palveluita tai tuotteita tarjoavien toimijoiden pitchauskilpailun parhaat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme