Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu isännöi kansainvälistä keskustelufoorumia – koulutusviennin lisäksi tavoitteena lisätä kansainvälistä liiketoimintaa alueellisesti

Jaa

TAMK saa vieraakseen ensi viikolla Tampereelle koulutusjohtajia ja päättäjiä eri puolilta maailmaa kaikkien aikojen ensimmäiseen Educational Leadership Forumiin.

Viikon aikana tavoitteena on edistää muutosagentuurin kehittämistä koulutuksessa lisäämällä kaikkiaan 16 eri osallistujamaan sidosryhmien välistä dialogia sekä yhteistyötä.

- TAMKille on erittäin tärkeää saada monia jo nykyäänkin hyviä yhteistyötahoja maista kuten Chile, Kenia ja Barbados, sekä yhdistää näitä muiden uusien ja potentiaalisten yhteistyötahojen kanssa Tampereella. Yhdessä voimme rakentaa uudenlaista ja monikansallisempaa tekemistä. Näiden arvovaltaisten vieraiden myötä Tampereelle saadaan mahdollisesti myös muutakin liiketoimintaa koulutusviennin ja hanketoiminnan lisäksi, sanoo tapahtumaa koordinoiva Key Account Manager Virpi Heinonen TAMKista.

-Roolimme vetovoimaisena korkeakouluna, jolla on erittäin hyvä maine monissa näistä maista, joissa olemme tehneet erilaisia koulutusvientiprojekteja, on avain näiden henkilöiden Suomeen tuloon. Toivomme, että Forumin myötä saamme uusia projekteja, uutta osaamista ja kansainvälisiä rahoituksia korkeakoulullemme, Heinonen jatkaa.

Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus löytää yhdessä tulevaisuuden mahdollisuuksia ja tutustua uusimpiin trendeihin, käytänteisiin ja innovaatioihin, joita niin suomalaisella kuin kansainväliselläkin koulutuksella on tarjottavanaan. Ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia esityksiä erilaisista koulutusaiheista, paneelikeskusteluja sekä vierailuja kouluihin ja organisaatioihin. 

Foorumi järjestetään yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen ja Tampereen kaupungin kanssa, ja siihen osallistuu Pirkanmaan alueen eri asteen oppilaitoksia. Puhumassa tapahtumassa on muun muassa kansliapäällikkö Anita Lehikoinen opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä lukuisia muita suomalaisia koulutusalan asiantuntijoita TAMKista ja muista organisaatioista.

Lisää tietoa tapahtuman puhujista: https://events.tuni.fi/leadershipforum/speakers/

Lisää tietoa tapahtumasta:https://events.tuni.fi/leadershipforum/

Haastattelut: virpi.heinonen@tuni.fi, puh. 040 020 9907 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Jotta yksikään ei jäisi ulkopuolelle: pirkanmaalaiset nuoret vanhemmat saavat tukea riittävän hyvään arkeen12.4.2022 07:30:00 EEST | Tiedote

Tampereen ammattikorkeakoulun Vahvistuva nuori vanhemmuus (Vanuva) -hankkeen kohderyhmä on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi. Hanke vahvistaa noin 25-vuotiaiden ja nuorempien pirkanmaalaisten, syrjäytymisvaarassa tai koulutuksen, työelämän ja työllistämispalveluiden ulkopuolella olevien nuorten vanhempien pärjäämistä arjessa. Samalla karttuu ja vahvistuu myös nuoria tukeva asiantuntijaverkosto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme