Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa ukrainalaisille avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksuttomasti

Jaa
TAMK haluaa tukea Ukrainan sotaa pakenevia ja tarjoaa ukrainalaisille avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksutta.

Kurssitarjonta päivittyy edelleen ja sitä pääsee selailemaan näiden sivujen kautta. Samasta osoitteesta löytyvät myös hakuohjeet:

Open UAS Courses for Ukrainian Citizens | Tampere universities (tuni.fi)

Tällä hetkellä tarjolla on kursseja esimerkiksi yrittäjyyteen, markkinointiin ja myyntiin liittyen. Tulossa on myös kieliopintoja.

Tarjolla olevien opintojen opetuskieli on englanti.

Lisätietoa voi kysyä TAMKin yliopettaja Mervi Kastarilta, mervi.kastari@tuni.fi tai simhe@tuni.fi

Kastari on myös TAMKin SIMHE (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland)-yhteyshenkilö.

SIMHE-ohjaus on tarkoitettu niille, jotka asuvat Suomessa ja ovat suorittaneet toisen asteen tutkinnon, opiskelleet korkeakoulussa tai ovat jo suorittaneet korkeakoulututkinnon. SIMHE-ohjauksessa saa tietoa esimerkiksi korkeakouluun hakemisesta ja erilaisista opiskelumahdollisuuksista. 

Lisää tietoa SIMHEstä: https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/simhe

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme