Pirkanmaan hyvinvointialue

Tampereen hoitotarvikepalvelu palvelee toukokuun alusta lähtien myös pirkkalalaisia maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden käyttäjiä

Jaa
Toukokuun 2023 alusta lähtien pirkkalalaisia palvelee Tampereen hoitotarvikepalvelu. Maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden tilauksen saat tehtyä sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse ja tarvikkeet toimitetaan valitsemaasi PostNordin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.

Hoitotarvikkeiden sähköisen tilauslomakkeen löydät Pirha.fi-sivustolta. Myös hoivakodit ja muut yhteistyökumppanit käyttävät samaa lomaketta.

Pirkkalassa on PostNordin pakettiautomaatit Kauppakeskus Veskassa, K-Supermarket Pirkanpojassa ja Prismassa sekä noutopiste K-Market Kyöstissä. Ulkotiloissa sijaitseviin Lähibokseihin tarvikkeita ei toimiteta.

Jos sinulla on kysyttävää Pirkkalan maksutta jaettavista hoitotarvikkeista tai et pysty käyttämään sähköistä tilauslomaketta, voit soittaa Tampereen hoitotarvikepalvelun puhelinneuvontaan: 03 384 5203 (ma–to kello 8–12). Numerossa on takaisinsoittopalvelu. Pyrimme soittamaan sinulle vuorokauden kuluessa. Soitto tulee yksityisestä numerosta.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö
Anne Vaskimäki
p. 040 801 6175
anne.vaskimaki@pirha.fi


Osastonhoitaja
Sinikka Lahdensivu
p. 041 731 1988
sinikka.lahdensivu@pirha.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaalaisia palvellaan ensi vuonna uudella digiklinikalla – hankinta käynnistyy7.6.2023 16:18:40 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialue on käynnistämässä uuden digitaalisen sote-klinikan hankintaa. Digiklinikalla voidaan jo ensi vuoden aikana arvioida asukkaiden hoidon tarvetta sekä tarjota hoitajan tai lääkärin vastaanottopalveluja. Se tarjoaa nykyaikaisen ja yhdenmukaisen yhteydenottokanavan niihin hyvinvointialueen terveyspalveluihin, joihin nykyään hakeudutaan useimmiten soittamalla.

Yhä useampaa päivystyspotilasta voidaan jatkossa hoitaa kotona – päivystyspalvelujen ja kotisairaalan kehittämisehdotukset aluehallituksessa 12.6.7.6.2023 16:03:29 EEST | Tiedote

Pirkanmaan päivystyspalvelujen toimintatapoja ja kiirevastaanottoja esitetään yhtenäistettäväksi. Yhä useampi potilas hoidettaisiin jatkossa kotisairaalan tuella kotona. Myös sairaalasta kotiutumista ja jatkohoitoon siirtymistä on tarkoitus koordinoida jatkossa tehokkaammin ja hoiva- ja asumispalveluihin tarjota ympärivuorokautinen lääkärikonsultaatio tarpeettomien päivystyskäyntien ehkäisemiseksi. Päivystysselvitystä ja kotisairaalan laajentamista käsitellään aluehallituksessa 12.6. Kesäkuun aikana käsiteltäväksi on valmistumassa myös palvelujen verkoston periaatteet.

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme