Veikkaus

Tampereen Lielahden K-citymarket jälleen onnekas - 250 000 euron voitto Kaikki tai mitään -pelistä

Jaa

Torstai 8. kesäkuuta oli onnen päivä pelaajalle, joka onnistui saamaan Kaikki tai ei mitään -pelissä riviinsä 12 oikein -tuloksen. Peli oli pelattu Lielahden K-citymarketissa Tampereella, jossa pelattiin huhtikuussa myös 87 miljoonan euron voiton tuonut Eurojackpot-rivi.

Kaikki tai ei mitään -pelin pelaaja voitti täysosumallaan kahden euron panoksella 250 000 euroa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

250 000 euroa on toistaiseksi suurin summa, joka tammikuussa alkaneesta Kaikki tai ei mitään -pelistä on voitettu. Sama summa on voitettu myös kaksi kertaa aiemmin. Toukokuussa oululainen nettipelaaja  voitti 250 000 euroa 0 oikein -tuloksella ja helmikuussa loviisalainen nettipelaaja voitti saman summan 12 oikein -tuloksella.

Kaikki tai ei mitään -pelin päävoitto on panoksesta riippuen 125 000 – 625 000 euroa. Kaikkiaan päävoittoja on voitettu tähän mennessä 19 kappaletta.

Kaikki tai ei mitään -peli pähkinänkuoressa

  • Ensimmäisen kerran Kaikki tai ei mitään -peli arvottiin perjantaina 13.1.2017.
  • Kaikki tai ei mitään -pelissä valitaan 12 numeroa 24:stä. Jos pelaaja saa kaikki numerot oikein tai kaikki väärin, hän voittaa päävoiton, jonka kerroin on 125 000.
  • Suurin mahdollinen voitto viiden euron enimmäispanoksella on 625 000 euroa.
  • Arvonta on joka päivä klo 21. Peliaikaa on klo 20.45 saakka.
  • Jokaisen voittoluokan voittojen summa arvontaa kohden voi olla enintään 3 000 000 euroa.
  • Täysosuman – ja täydellisen hudin – todennäköisyys on 1:1,35 miljoonaan.
  • Peliä voi pelata sekä myyntipisteissä että veikkaus.fi:ssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme