McDonald's

Tampereen Lielahden McDonald’s-ravintola uudistuu

Jaa

Tampereen Lielahden McDonald’s-ravintolan sali uudistetaan maanantaina 18.10.2021 alkavassa remontissa. Salissa ei voi noin viikon ajan kestävän remontin aikana asioida, mutta ravintolan autokaista palvelee remontin aikanakin.

Tampereen Lielahden McDonald’s-ravintola saa remontissa täysin uuden ilmeen ja 20 uutta asiakaspaikkaa. Myös ravintolan tilauskioskien määrä kasvaa remontissa kahdella.

”On hienoa, että pääsemme remontoimaan ravintolan uudelle tasolle. Remontin ansioista pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme modernimman ja monipuolisemman ravintolakokemuksen. Odotamme jo innolla, että voimme aloittaa työt uudistetussa ravintolassa”, kertoo yrittäjä Hannu Wiinikainen.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä yrittäjiensä kanssa. Tampereen McDonald’s-ravintoloista viimeisimpänä on remontoitu Hämeenkadun McDonald’s kuluneen vuoden maaliskuussa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

McDonald’s-yrittäjä Hannu Wiinikainen, puh. +358 400 77 5855, hannu.wiinikainen (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme