Suklaatehdas Dammenberg

Tamperelainen suklaatehdas solmi vientisopimukset Japaniin, Kiinaan, Saudi- Arabiaan ja Arabi Emiraatteihin

Jaa
Suklaatehdas Dammenberg solmi huhtikuussa merkittävät vientisopimukset Japaniin ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Tehtaan erikoissuklaita nautitaan myös niin Kiinassa, Saudi-Arabiassa, Keski-Euroopassa kuin Yhdysvalloissa.
Healthy-Hut Co. Ltd. yhtiön markkinointipäällikkö Yanai Tomokazu ja toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas 25.4.2014 tuloksekkaissa sopimusneuvotteluissa Suklaatehdas Dammenbergin tuotteiden viennistä Japaniin.
Healthy-Hut Co. Ltd. yhtiön markkinointipäällikkö Yanai Tomokazu ja toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas 25.4.2014 tuloksekkaissa sopimusneuvotteluissa Suklaatehdas Dammenbergin tuotteiden viennistä Japaniin.

Ensimmäinen suklaakuorma Dubaihin on lähtenyt Dammenbergin tehtaalta Tampereen kupeesta, Lempäälästä. Aiemmin solmittu sopimus on vienyt Kiinaan jo toisen suklaatoimituksen.

- Uudet vientisopimukset merkitsevät todella suuria mahdollisuuksia yrityksellemme jatkuvasti kasvavilla markkinoilla, toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas iloitsee.

Suklaa on herkkä tuote. Kaukoitään ja Arabian niemimaalle Dammenbergin suklaat matkaavat viileänä kuljetuksena.

- Kuljetuksen aikainen lämpötilahallinta on erittäin tarkkaa. Alimmillaan se on kuusi, ylimmillään 18 lämpöastetta. Meriteitse kuljetus kestää kuudesta kahdeksaan viikkoa, lentoteitse viisi tai kuusi päivää, ovelta ovelle.

Dammenbergin tuotteita viedään myös Keski-Eurooppaan, muun muassa Ranskaan, Saksaan, Sveitsiin ja Englantiin. Kansainvälinen verkkokauppa mahdollistaa yrityksen tuotteiden myynnin Euroopan lisäksi myös Yhdysvaltoihin.

Suklaan kansainvälinen erikoisosaaja

Dammenberg on valmistanut suklaata tasan 20 vuotta. Vuodesta 2003 yrityksen ovat omistaneet elintarvikeinsinööri Marko Iso-Kungas ja hänen vaimonsa Kirsi Iso-Kungas, joka on työskennellyt aiemmin allergiaan erikoistuneena sairaanhoitajana.

Kummankin osaamisen ja yhteisen tuotekehityksen tuloksena syntyvät uniikit Dammenberg-suklaat puhtaista, luonnollisista raaka-aineista, ilman lisäaineita. Dammenbergistä tuli 2003 Euroopan ensimmäinen suklaanvalmistaja, jonka koko tehdas ja kaikki tuotteet ovat täysin pähkinättömiä, gluteenittomia, kananmunattomia, GMO-vapaita ja Kosher-sertifioituja. Osa tuotteista on lisäksi maidottomia, soijattomia tai sokerittomia ja sopivat myös Halal-ruokavalioon.

- Ruoka-aineyliherkkyydet ovat globaalisti kasvava ongelma. Jokainen haluaa kuitenkin joskus herkutella, turvallisesti. Vaikka suklaa on nautintoaine, voi sen tuottaa myös terveellisistä ja ekologisista lähtökohdista. Allergia- ja erikoisruokavaliotuotteemme ovat vahva myyntivaltti esimerkiksi Ranskan ja Saksan isoilla markkinoilla, Iso-Kungas sanoo.

Dammenbergin suklaat sopivat kansainväliseen makuun, mutta ne ovat myös hyvin kotimaisia. Laajan valikoiman kaikissa tuotteissa on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus sekä Design Finland -merkki.

- Käytämme tuotteissamme vain kotimaista kermaa ja marjoja. Ainoastaan suklaan raaka-aineet tulevat ulkomailta, Iso-Kungas vakuuttaa.

Kaakaopavut Dammenbergille tuotetaan Venezuelasta, Ecuadorista ja Dominikaanisesta Tasavallasta.

Lisätietoja Dammenbergista ja sen tuotteista sekä haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja, MD Marko Iso-Kungas 040 540 8056, marko.iso-kungas@dammenberg.fi
Gredon Invest Oy / Suklaatehdas Dammenberg™
Varastotie 1, 33880 Lempäälä
www.dammenberg.fi

Tiedote: Tuija Heikkilä, Viestintätoimisto Tekspertti, Tampere, 050 430 5792, tekspertti@tekspertti.fi

Avainsanat

Kuvat

Healthy-Hut Co. Ltd. yhtiön markkinointipäällikkö Yanai Tomokazu ja toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas 25.4.2014 tuloksekkaissa sopimusneuvotteluissa Suklaatehdas Dammenbergin tuotteiden viennistä Japaniin.
Healthy-Hut Co. Ltd. yhtiön markkinointipäällikkö Yanai Tomokazu ja toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas 25.4.2014 tuloksekkaissa sopimusneuvotteluissa Suklaatehdas Dammenbergin tuotteiden viennistä Japaniin.
Lataa
Suklaatehdas Dammenbergin toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas. Kuva Leo Hynninen.
Suklaatehdas Dammenbergin toimitusjohtaja Marko Iso-Kungas. Kuva Leo Hynninen.
Lataa
Suklaatehdas Dammenbergin Kiinan esite.
Suklaatehdas Dammenbergin Kiinan esite.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suklaatehdas Dammenberg
Suklaatehdas Dammenberg
Varastotie 1
33880 Lempäälä

03 367 0080https://www.dammenberg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suklaatehdas Dammenberg

Suomalainen suklaatehdas hurmaa Keski-Eurooppaa pähkinättömällä pähkinävoilevitteellä – Dammenbergin allergiavapaa ja patentoitu Kaura-kaakaolevite perustuu puhtaaseen kotimaiseen kauraan25.1.2021 02:01:00 EET | Tiedote

Toimitusjohtaja, suklaatehtailija Marko Iso-Kungas kertoo uuden Worry free® Oat Cocoa Spreadin vastaavan asiakkaiden tarpeeseen löytää terveellisempiä ja puhtaampia tuotteita – myös herkuttelupuolelle. ”Olemme olleet edelläkävijänä allergiavapaiden suklaatuotteiden valmistajana jo yli 25 vuotta”, Iso-Kungas korostaa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye