Kotona Asuen Seniorihoiva

Tänään käynnistyvän hyväntekeväisyyskampanjan vanhin lahjansaaja 106-vuotias - kuka tahansa voi jälleen ryhtyä joulupukiksi seniorille

Jaa

Pienten tekojen suuresta vaikutuksesta muistuttava Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy tänään. Kampanjassa kuka tahansa voi kukkalahjan antamalla tuoda ikäihmisten jouluun tunteen välittämisestä ja arvostuksesta. Kampanja on käynnissä 18. joulukuuta asti ja siinä on mukana lähes 100 kukkaliikettä. Tänä vuonna vanhin lahjansaaja on 106-vuotias.

”Kampanjalla haluamme muistuttaa siitä, että tunne merkityksellisyydestä ja arvostuksesta on yksi tärkeimmistä senioreiden elämänlaatua parantavista ja yksinäisyyttä ehkäisevistä tekijöistä. Kukkalahja tuntemattomalta lahjoittajalta on tänäkin jouluna tuhansille ikäihmisille osoitus välittämisestä sekä arvokas kontakti toiseen ihmiseen”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Anna Lång sanoo.

”Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikäihminen kokee yksinäisyyttä. Korona-aika pienensi senioreiden sosiaalisia verkostoja entisestään ja monille syrjäytymisen uhasta tuli arkipäivää. Tämänhetkinen maailmantilanne puolestaan tuo lukuisille senioreille ylimääräistä huolta. Kukkalahjan antaminen on pieni teko, mutta se välittää epävarmoina aikoina tärkeän viestin, jonka merkitys ei rajoitu vain joulunpyhiin”, Anna Lång jatkaa.

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -kampanjassa kerätään kukkalahjoituksia pääkaupunkiseudun, Keravan, Järvenpään, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Oulun ja Turun alueiden ikäihmisille. Kampanjaan osallistuvien kaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut sekä muut yhteistyökumppanit ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi alueidensa senioreita, jotka erityisesti ilahtuvat muistamisesta joulunaikaan. Tänä vuonna vanhin lahjansaaja on 106-vuotias virkeä seniori, joka seuraa aktiivisesti politiikkaa ja käyttää rollaattoriaan säästeliäästi.

Vuodesta 2010 alkaen toteutettuun kampanjaan voi osallistua valitsemalla mieleisensä lahjoituskukan joko yhteistyöhön osallistuvasta kukkaliikkeestä tai niiden verkkokaupasta. Kukkaliikkeessä asioidessa valitaan kortti, johon on kirjoitettu valmiiksi lahjoituksen saajan etunimi ja ikä. Lahjan antaja voi kirjoittaa oman joulutervehdyksensä vastaanottajalle.

Lisätietoa Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -kampanjasta ja siihen osallistumisesta löytyy osoitteesta www.kotonaasuen.fi/ole-joulupukkina-seniorille. Sosiaalisessa mediassa jouluiloa senioreille jaetaan tunnisteella #OleJoulupukkinaSeniorille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Lång
Toimitusjohtaja
050 353 5255
Anna.Lang@KotonaAsuen.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kotona Asuen Seniorihoiva
Kotona Asuen Seniorihoiva
Niemenmäentie 8
00350 Helsinki

010 841 7400https://www.kotonaasuen.fi/

Kotona Asuen Seniorihoiva on muuttamassa ikääntymisen kasvot. Vuonna 2008 perustettu yhtiö kohottaa ikäihmisten ja heidän läheistensä elämänlaatua tarjoamalla yksilöllisiä ja kiireettömiä hoivapalveluita, joiden ansiosta seniorit voivat asua kotona turvallisesti ja mielekkäästi mahdollisimman pitkään. Kotona Asuen Seniorihoiva toimii pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uusimaalla sekä Kotkan, Lahden, Oulun, Tampereen ja Turun alueilla. Lue lisää: www.KotonaAsuen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotona Asuen Seniorihoiva

Kukkalahja ikäihmiselle on joulun pieni teko, jolla on suuri vaikutus - kuka tahansa voi jälleen ryhtyä joulupukiksi seniorille18.10.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja haluaa jälleen muistuttaa pienten tekojen suuresta merkityksestä. Kampanjassa kuka tahansa voi kukkalahjan antamalla tuoda ikäihmisten jouluun iloa, tunteen välittämisestä sekä arvokkaan kontaktin toiseen ihmiseen. Kampanja on käynnissä 14.11.–18.12.2022.

Arvokas vanhuus edellyttää hoivapalveluilta yksilöllisyyttä ja sitoutumista16.3.2022 08:30:00 EET | Tiedote

Väestön ikääntyminen kasvattaa senioreille suunnattujen hoivapalvelujen kysyntää voimakkaasti tulevien vuosikymmenien aikana. Tämä yhdessä tarpeiden monipuolistumisen ja vaatimustason kasvun kanssa haastaa totutut toimintamallit. Avainasemassa kysyntään vastaamisessa ja arvokkaan vanhuuden turvaamisessa tulevat olemaan yksilöllistä palvelua tarjoavat paikalliset hoivayritykset.

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu yksinäisyyden haasteeseen18.10.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Tutkimusten mukaan joka kolmas seniori kokee yksinäisyyttä ja monille heistä joulu on vuoden yksinäisin juhla. Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu tähän yksinäisyyden haasteeseen jo kahdennentoista kerran. Viime vuonna 10900 lahjoitusta keränneessä kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä ikäihmisiä joulukukalla ja tuoda heille jouluilon lisäksi tunteen arvostuksesta. Kampanja on käynnissä 15.11.–19.12.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme