Messukeskus

Tanssi Vieköön -festivaali tulee taas

Jaa

Tanssi Vieköön -festivaali täyttää Messukeskuksen tanssilla ja tanssimusiikilla 24.–25. elokuuta 2018. Toista kertaa järjestettävä festivaali tuo estradille tanssin kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. Ohjelmassa on näyttäviä gaala- ja showkokonaisuuksia, opetustunteja, runsaasti kilpailuja ja lavatanssit suosituimpien tanssibändien tahdittamana.

Tanssi Vieköön-festivaali on suunnattu tanssin harrastajille ja ammattilaisille mutta myös niille, jotka vasta opettelevat ensimmäisiä tanssiaskeliaan. Festivaali avautuu poikkeuksellisella tavalla aivan vasta-alkajallekin, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tanssiharrastuksen aloittamiseen opetustunneilla Suomen tunnetuimpien tanssinopettajien johdolla.

Perjantaina Talent Night, lauantaina tanssin gaala

Ohjelma koostuu korkeatasoisista näytöksistä, show-elämyksistä, tanssikulkueista, tanssinopetuksesta sekä kutkuttavista kilpailuista, joita tänä vuonna on tarjolla entistä enemmän. Kävijä voi herkutella eri tanssityylien parissa seuraamalla alan huippujen vauhtia ja kokeilemalla eri lajeja itse. Tanssilajeja on mukana kymmenittäin vakiotansseista twerkkaukseen ja katutanssista tanssiteatteriin. Tällä kertaa erityisen hyvin edustettuina ovat etniset tanssilajit Afrikasta ja Intiasta.

Perjantai-iltana nähdään Tanssi Vieköön Talent Night, näyttävä ja jännittävä uusi tanssikilpailu. Lauantai-illan huipentaa Finnish Dance Organization FDO:n gaala upeine showesityksineen.

Ohjelmaa ovat rakentamassa kymmenet suomalaiset tanssiseurat, parhaat tanssin ammattilaiset ja pidetyimmät tanssinopettajat. Suomalaisista tanssitähdistä mukana on muun muassa Suomen kaikkien aikojen menestynein kilpatanssipari Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Esiintymässä tanssilavojen suosikkibändit 

Tanssi Vieköön -festivaali tarjoaa myös urbaanit lavatanssit keskellä elokuista Helsinkiä. Lavatunnelmaa nostattavat suosituimmat tanssibändit, joita esiintyy useita molempina iltoina. Halliin rakennettavalla tanssiparketilla on tilaa näyttäväänkin pyörähtelyyn.

Tanssi Vieköön -festivaali lukeutuu esiintyjämäärältään Euroopan suurimpiin tanssifestivaaleihin.

Toista kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten uudenlainen kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä. Avoinna perjantaina 24.8.2018 klo 16–02 ja lauantaina 25.8.2018 klo 10–02.

Lisätietoja: Messukeskus, taiteellinen johtaja ja ohjelmatuottaja Tiina Aalto, tiina.aalto@messukeskus.com, puh. 040 511 9458. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, puh. 050 584 7262. www.tanssiviekoon.fi, #tanssiviekoon

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me nosti esiin vastuullista kuluttamista21.10.2018 19:16Tiedote

Tänään päättyneillä I love me -messuilla oli vahva painotus vastuulliseen kuluttamiseen. Luonnonkosmetiikan ja ekomuodin osastojen lisäksi kuluttajille oli tarjolla kotimaista muotia ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. 450 messuilla mukana olleen yrityksen tarjontaan kävi tutustumassa noin 56 000 kuluttajaa. Messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan ostopäätöksiin vaikuttavat entistä vahvemmin tuotteen alkuperään liittyvät asiat.

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme