Messukeskus

Tanssi Vieköön -festivaali tulee taas

Jaa

Tanssi Vieköön -festivaali täyttää Messukeskuksen tanssilla ja tanssimusiikilla 24.–25. elokuuta 2018. Toista kertaa järjestettävä festivaali tuo estradille tanssin kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. Ohjelmassa on näyttäviä gaala- ja showkokonaisuuksia, opetustunteja, runsaasti kilpailuja ja lavatanssit suosituimpien tanssibändien tahdittamana.

Tanssi Vieköön-festivaali on suunnattu tanssin harrastajille ja ammattilaisille mutta myös niille, jotka vasta opettelevat ensimmäisiä tanssiaskeliaan. Festivaali avautuu poikkeuksellisella tavalla aivan vasta-alkajallekin, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tanssiharrastuksen aloittamiseen opetustunneilla Suomen tunnetuimpien tanssinopettajien johdolla.

Perjantaina Talent Night, lauantaina tanssin gaala

Ohjelma koostuu korkeatasoisista näytöksistä, show-elämyksistä, tanssikulkueista, tanssinopetuksesta sekä kutkuttavista kilpailuista, joita tänä vuonna on tarjolla entistä enemmän. Kävijä voi herkutella eri tanssityylien parissa seuraamalla alan huippujen vauhtia ja kokeilemalla eri lajeja itse. Tanssilajeja on mukana kymmenittäin vakiotansseista twerkkaukseen ja katutanssista tanssiteatteriin. Tällä kertaa erityisen hyvin edustettuina ovat etniset tanssilajit Afrikasta ja Intiasta.

Perjantai-iltana nähdään Tanssi Vieköön Talent Night, näyttävä ja jännittävä uusi tanssikilpailu. Lauantai-illan huipentaa Finnish Dance Organization FDO:n gaala upeine showesityksineen.

Ohjelmaa ovat rakentamassa kymmenet suomalaiset tanssiseurat, parhaat tanssin ammattilaiset ja pidetyimmät tanssinopettajat. Suomalaisista tanssitähdistä mukana on muun muassa Suomen kaikkien aikojen menestynein kilpatanssipari Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Esiintymässä tanssilavojen suosikkibändit 

Tanssi Vieköön -festivaali tarjoaa myös urbaanit lavatanssit keskellä elokuista Helsinkiä. Lavatunnelmaa nostattavat suosituimmat tanssibändit, joita esiintyy useita molempina iltoina. Halliin rakennettavalla tanssiparketilla on tilaa näyttäväänkin pyörähtelyyn.

Tanssi Vieköön -festivaali lukeutuu esiintyjämäärältään Euroopan suurimpiin tanssifestivaaleihin.

Toista kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten uudenlainen kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä. Avoinna perjantaina 24.8.2018 klo 16–02 ja lauantaina 25.8.2018 klo 10–02.

Lisätietoja: Messukeskus, taiteellinen johtaja ja ohjelmatuottaja Tiina Aalto, tiina.aalto@messukeskus.com, puh. 040 511 9458. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, puh. 050 584 7262. www.tanssiviekoon.fi, #tanssiviekoon

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme