Messukeskus

Tanssi Vieköön -festivaali tulee taas

Jaa

Tanssi Vieköön -festivaali täyttää Messukeskuksen tanssilla ja tanssimusiikilla 24.–25. elokuuta 2018. Toista kertaa järjestettävä festivaali tuo estradille tanssin kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. Ohjelmassa on näyttäviä gaala- ja showkokonaisuuksia, opetustunteja, runsaasti kilpailuja ja lavatanssit suosituimpien tanssibändien tahdittamana.

Tanssi Vieköön-festivaali on suunnattu tanssin harrastajille ja ammattilaisille mutta myös niille, jotka vasta opettelevat ensimmäisiä tanssiaskeliaan. Festivaali avautuu poikkeuksellisella tavalla aivan vasta-alkajallekin, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tanssiharrastuksen aloittamiseen opetustunneilla Suomen tunnetuimpien tanssinopettajien johdolla.

Perjantaina Talent Night, lauantaina tanssin gaala

Ohjelma koostuu korkeatasoisista näytöksistä, show-elämyksistä, tanssikulkueista, tanssinopetuksesta sekä kutkuttavista kilpailuista, joita tänä vuonna on tarjolla entistä enemmän. Kävijä voi herkutella eri tanssityylien parissa seuraamalla alan huippujen vauhtia ja kokeilemalla eri lajeja itse. Tanssilajeja on mukana kymmenittäin vakiotansseista twerkkaukseen ja katutanssista tanssiteatteriin. Tällä kertaa erityisen hyvin edustettuina ovat etniset tanssilajit Afrikasta ja Intiasta.

Perjantai-iltana nähdään Tanssi Vieköön Talent Night, näyttävä ja jännittävä uusi tanssikilpailu. Lauantai-illan huipentaa Finnish Dance Organization FDO:n gaala upeine showesityksineen.

Ohjelmaa ovat rakentamassa kymmenet suomalaiset tanssiseurat, parhaat tanssin ammattilaiset ja pidetyimmät tanssinopettajat. Suomalaisista tanssitähdistä mukana on muun muassa Suomen kaikkien aikojen menestynein kilpatanssipari Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Esiintymässä tanssilavojen suosikkibändit 

Tanssi Vieköön -festivaali tarjoaa myös urbaanit lavatanssit keskellä elokuista Helsinkiä. Lavatunnelmaa nostattavat suosituimmat tanssibändit, joita esiintyy useita molempina iltoina. Halliin rakennettavalla tanssiparketilla on tilaa näyttäväänkin pyörähtelyyn.

Tanssi Vieköön -festivaali lukeutuu esiintyjämäärältään Euroopan suurimpiin tanssifestivaaleihin.

Toista kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten uudenlainen kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä. Avoinna perjantaina 24.8.2018 klo 16–02 ja lauantaina 25.8.2018 klo 10–02.

Lisätietoja: Messukeskus, taiteellinen johtaja ja ohjelmatuottaja Tiina Aalto, tiina.aalto@messukeskus.com, puh. 040 511 9458. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, puh. 050 584 7262. www.tanssiviekoon.fi, #tanssiviekoon

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme