Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tapahtuma haittaa liikennettä Helsingin keskustassa 9. kesäkuuta iltapäivästä alkaen

Jaa

Perjantaina 9.6.2017 Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry järjestää historiallisen työhevos-, traktori- ja työkonekavalkadin. Kulkueeseen osallistuu suomenhevosia ja noin sata konetta ja traktoria. Tapahtuma on osa MTK 100 ja Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia. Kaikille avointa koko perheen yleisöjuhlaa vietetään Rautatientorilla 9.6.2017 kello 9–15. Torilla on esillä erilaisia traktoreita ja koneita sekä muuta ohjelmaa.

Kulkue kulkee reittiä Kaisaniemen puistokuja–Läntinen Teatterikuja–Rautatieaseman edusta–Kaivokatu–Asema-aukio–Postikatu–Mannerheimintie–Nordenskiöldinkatu–Veturitie–Pasilankatu–Pasilan silta / Asemapäällikönkatu–Ratapihantie–Rautatieläisenkatu–Messukeskus.

Reittikartta: https://www.mtk.fi/mtk_100/tyokonekavalkadi/fi_FI/reitti/

Kulkue kulkee pääasiassa keskustasta poispäin menevillä kaistoilla. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13.15, ja arvioitu saapuminen Messukeskukseen on kello 14.15–14.45.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot:

Kaisaniemenrannassa ja Kaisaniemen puistokujalla on siirtokehotus voimassa 7.6.– 9.6. Katualueet ja pysäköintialueet varataan kulkueen järjestäytymiseen. Tontille ajo ja huoltoajo on sallittu Pitkänsillan suunnasta. Ajoneuvoliikenne Kaisaniemenrantaan pysäytetään kulkueen ajaksi.

Laakson ratsastuskentän pysäköintialue ja osa Urheilukadun pysäköintipaikoista on varattu tapahtuman käyttöön, ja alueilla on siirtokehotus voimassa 9.6.2017 kello 7–16.

Joukkoliikenne:

HSL tiedottaa paikallisliikenteen poikkeusjärjestelyistä osoitteessa https://www.hsl.fi/

Polkupyörät:

Polkupyöräily ja polkupyörien tuonti Kaisaniemenrantaan on kielletty 9.6. kello 6–16. Myös Kaisaniemen puistokujalla radan varressa on polkupyöräilyyn liittyviä rajoituksia kello 10–15. Varaudu käyttämään kiertotietä: Itäinen Teatterikuja – Svante Olssonin puistokuja–Unioninkatu–Pitkänsillanranta–Säästöpankinranta–Eläintarhantie.

MTK pahoittelee mahdollisesti tapahtumasta aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Klaus Hartikainen
viestintäjohtaja
puh. 040 169 2060
klaus.hartikainen@mtk.fi

Tiia Vilén
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 39541
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.12.201715.12.2017 17:34Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-12-15_Ylja_11_Pt/index.html Jaoston seuraava kokous on 19.1.2018 klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta ei puolla suunnitteluvarausta moskeijalle ja monitoimikeskukselle12.12.2017 19:24Tiedote

Kaupunkiympäristölautakunta päätti tämän päivän kokouksessaan esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus ei varaa hakijoille aluetta moskeija- ja monitoimikeskus-hankkeen jatkoselvittämistä varten. Päätös hyväksyttiin yksimielisesti puheenjohtaja Anni Sinnemäen (vihr.) tekemän ja varapuheenjohtaja Risto Rautavan (kok.) kannattaman vastaehdotuksen mukaisesti.Lautakunta toteaa päätöksensä perustelussa, että se pitää tärkeänä, että Helsingin muslimiyhteisöjen toiminnan edellytyksistä huolehditaan osana suomalaista yhteiskuntaa sekä osana pääkaupungin roolia mm. asianmukaisten tilojen osalta. Nyt käsittelyssä olevan hankkeen laajuus ja yhä avoimena olevat kysymykset ja epävarmuustekijät, ennen kaikkea rahoituksen alkuperä sekä mahdolliset rahoituslähteiden vaikutukset eivät kuitenkaan ole lautakunnan mukaan kestävä pohja tälle toteuttamisratkaisulle.  Siksi lautakunta katsoo, että tämän hankkeen osalta ei ole etenemismahdollisuuksia. Suunnitteluvarausasiasta päättää lopullisest

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme