Valtiokonttori

Tapahtumatakuuta myönnetty lähes 73 miljoonaa euroa

Jaa

Tapahtumatakuun hakuaikaa on jäljellä vielä kuukausi. Hakuaika päättyy 31.8.2021 klo 16:15. Takuuta haetaan sähköisesti Valtiokonttorin verkkosivulla.

Tapahtumatakuuta on voinut hakea Valtiokonttorista 1.6.2021 lähtien. Valtiokonttori on myöntänyt tapahtumatakuuta tähän mennessä lähes 73 miljoonaa euroa, eniten takuuta on myönnetty musiikkifestivaaleille, konserteille ja näyttelyille sekä messuille.

Tapahtumatakuuta on myönnetty yli 150 tapahtumalle. Joitakin tapahtumatakuuhakemuksia on jouduttu hylkäämään. Takuuta ei ole voitu myöntää, jos jokin takuun yleisistä ehdoista ei ole täyttynyt. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi se, että vaadittu 150 000 € arvonlisäverollinen liikevaihtoraja vuodelta 2019 ei ole täyttynyt, tai että järjestettävä tapahtuma ei ole ollut yleisölle avoin. Tapahtumatakuu on ennakollinen maksusitoumus, joten sitä ei ole voitu myöntää tapahtumille, jotka on peruttu ennen takuun hakemista.

Takuuta voi hakea tapahtumille, jotka järjestetään 7.12.21 mennessä. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tällä hetkellä käsittelyssä ei ole ruuhkaa ja päätöksen saa nopeasti. Takuuta ei voi hakea määräajan umpeutumisen jälkeen. Takuuhakemuksen viimeinen jättämisajankohta on 31.8.21 klo 16.15. Asiakaspalvelu auttaa kesällä arkipäivisin klo 9-12 numerossa 029 550 2270.

Tapahtumatakuun korvausten haku alkaa 15.9.21 ja hakuaikaa on 7.12.21 asti.

Valtiokonttori palvelee

Valtiokonttorin sivustolta valtiokonttori.fi/tapahtumatakuu löytyy lisätietoa ja ohjeita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, tallenne tapahtumatakuun webinaarista sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Ajantasaista tietoa takuuhakemusten määrästä ja tehdyistä päätöksistä löytyy tapahtumatakuun tilastoja -sivulta. Raportti päivittyy joka arkipäivä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttori on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva virasto, joka on perustettu vuonna 1876. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntasektoria, yhteisöjä ja yrityksiä.

Valtiokonttori vastaa valtion lainanotosta ja valtionvelan riskienhallinnasta. Hallinnoimme valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Valtiokonttori vastaa kustannustukien ja sulkemiskorvausten käsittelystä ja maksatuksista koronapandemian vuoksi kärsineille yrityksille. 

Valtiokonttorin tehtäviä ovat lisäksi valtion konsernilaskenta ja taloushallinnon sekä maksuliikkeen ohjaaminen. Tuemme valtion organisaatioita työelämän murroksessa ja edistämme tiedolla johtamista. Kansalaisille myönnämme muun muassa sotilasvamma- ja rikosvahinkokorvauksia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme