HUS

Tapaturma-aseman potilashoito loppuu Töölön sairaalassa 1.2. klo 06.00

Jaa
Töölön sairaalan kaikki toiminnot siirtyvät Meilahden siltasairaalaan porrastetusti 23.1.2023-3.2.2023 välisenä aikana. Tapaturma-aseman potilashoito loppuu Töölön sairaalassa 1.2. klo 06.00 ja siirtyy Meilahden yhteispäivystykseen.

Siltasairaalassa tulee toimimaan Meilahden yhteispäivystys, leikkausosasto, teho-osastot, poliklinikat, päiväsairaala ja vuodeosastot. Siltasairaala toimii osoitteessa Haartmaninkatu 4. Pääsisäänkäynti Siltasairaalaan aukeaa Meilahden torninsairaalan aulasta 23.1. 

Yhteispäivystykseen itsenäisesti saapuvat potilaat tulevat edelleen tuttuun tapaan Haartmanin sairaalan ovista sisään, missä heille tehdään ensin hoidon tarpeen arvio ja ohjataan sen jälkeen päivystysalueella eteenpäin. 

Lisätietoa verkkosivuilla 
Meilahden siltasairaala | HUS 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaahoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme