Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Tapio Finér Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

SSO:n nykyisen toimitusjohtajan Esko Jääskeläisen siirtyessä keväällä 2019 eläkkeelle, on SSO:n hallintoneuvosto valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi MBA Tapio Finérin, 50 v, Lohjalta.

Tapio Finér aloittaa SSO:n toimitusjohtajana toukokuussa 2019.
Tapio Finér aloittaa SSO:n toimitusjohtajana toukokuussa 2019.

Finér toimii tällä hetkellä euroopan toiseksi suurimman leipomoalan yrityksen Lantmännen Unibake Finland and Balticsin toimitusjohtajana. Aiemmin Finér on työskennellyt muun muassa markkinointijohtajana Sinebrychoffilla sekä yli 10 vuotta johtotehtävissä päivittäistavarakaupan puolella Tradekassa ja Wihurilla. Finér siirtyy Suur-Seudun Osuuskauppaan toukokuussa ja ryhtyy johtoryhmän kanssa viimeistelemään SSO:n valmistautumista kesäkauppaan.

”Esko Jääskeläinen on johtanut Suur-Seudun Osuuskauppaa hyvin. Jääskeläinen luotsasi SSO:n maailmanlaajuisten, mutta Nokian tarinan myötä erityisesti Salon seutua ravisuttaneiden taloudellisten rakennemuutosten läpi menestyksekkäästi. Digitaalisuus on haastanut ja samalla tuonut mahdollisuuksia kaupan alalle, ja Jääskeläisen aikana SSO on vahvistanut asemiaan tällä saralla. SSO on merkittävästi investoinut kauppojen, liikennemyymälöiden, ravintoloiden ja muiden kauppapaikkojen perustamiseen ja uudistamiseen parantaakseen paikallisten ihmisten palveluja. Mainittakoon myös, että muun muassa halpuuttamisen myötä kotimaisen ruuan osuus suomalaisten ruokakorissa on noussut, joten hän on ollut ryhmätasolla mukana tekemässä hyviä linjapäätöksiä”, kiittelee SSO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Koivisto.

”Finér tuo SSO:aan vahvaa kokemusta kaupan ja erityisesti elintarviketeollisuuden eri yrityksistä. Kansainvälisen työn myötä Finér tunnistaa hyvin myös globaalit haasteet ja mahdollisuudet vahvasti digitalisoituvassa maailmassa. Myös osuustoiminnallisen yritystoiminnan tuntemus nähtiin valintaa tehdessä merkittäväksi eduksi. Finér on rekrytointointiprosessin myötä osoittautunut määrätietoiseksi ja sanojensa mittaiseksi mieheksi, ja samalla maalaisjärjellä ajattelevaksi ihmiseksi. Uskon vahvasti, että Finérin johdolla SSO menestyy myös tulevina vuosina”, kertoo Koivisto.

”Johtamisessa ihmiset ovat tärkeässä roolissa, ja SSO saakin Tapiosta Eskon tavoin helposti lähestyttävän johtajan”, toteaa Kimmo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: SSO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Koivisto, puh. 0500 745 033

Kuvat

Tapio Finér aloittaa SSO:n toimitusjohtajana toukokuussa 2019.
Tapio Finér aloittaa SSO:n toimitusjohtajana toukokuussa 2019.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Lohesta viihtyisä keskus täynnä arjen helppoja palveluja - ennakkotutustuminen asiakkaille 15.5.2019 klo 15-1916.4.2019 14:07:00 EESTTiedote

Lohjan keskustaan nousevaan Kauppakeskus Loheen tulee monipuolinen kattaus palveluita niin arkiseen asiointiin kuin muotiin, kauneuteen ja hemmotteluun. Vuokraustilanne on erinomainen, sillä yli 90 prosenttia tiloista on varattu. Paikallisten ihmisten kädenjälki herättää kauppakeskuksen eloon, kun yhteistyössä tehty taide valloittaa kauppakeskuksen seinillä. Kauppakeskukseen, sen tulevaan palvelutarjontaan ja taiteeseen pääsee ennakkoon kurkkaamaan 15.5.2019 klo 15-19. Virallisia avajaisia päästään juhlimaan 5. syyskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme