STT

Tapio Sadeoja STT:n hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa

Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja on Suomen Tietoimiston STT:n hallituksen uusi puheenjohtaja. STT:n hallitus valitsi hänet tehtävään järjestäytymiskokouksessaan maanantaina.

Sadeoja seuraa puheenjohtajana Alma Talent Oy:n toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Loimovuori jatkaa hallituksessa varapuheenjohtajana.

Hallituksen kokonpano pysyy muuten ennallaan. Siihen kuluvat Sadeojan ja Loimovuoren lisäksi Mediahub Oy:n toimitusjohtaja ja MTV:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila, KSF Median toimitusjohtaja ja kustantaja Barbro Teir, Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja Pekka Mervola ja Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kari Vainio.

Lisätiedot:

STT:n vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 5078803

STT:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Sadeoja 09 1221

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme