Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.

Jaa

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Tapiola Sinfonietta. Kuva: Antti Kangassalo
Tapiola Sinfonietta. Kuva: Antti Kangassalo

Beatlesin parhaimmat biisit saavat aivan uudenlaisen ulottuvuuden, kun niitä tulkitsevat Ellinoora, Janna, Johanna Iivanainen, Pekko Käppi jouhikkoineen, Marjo LeinonenPepe Willberg, Von Hertzen Brothers ja Marzi Nyman, joka vastaa myös sovituksista.
Konsertti lähetetään suorana TV1:ssä, Radio Suomessa ja Yle Areenassa.
Lähetyksen juontavat suosittu musiikkitoimittaja Susanna Vainiola ja musiikin ja viihteen monitoimimies Markku Veijalainen.

Espoon kulttuurikeskuksen aulassa on konserttipäivänä klo 12 - 21 Yleisradion levymyyntipiste, jossa on myytävänä noin 3000 CD- ja vinyyliharvinaisuutta. Levyjen hinnan saa päättää ostaja itse. Konsertin ja levymyynnin tuotto lahjoitetaan Nenäpäiväsäätiölle.Tuotto käytetään lasten hyväksi tapahtuvaan kehitysyhteistyöhön Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. 

Nenäpäiväkampanjan järjestää Nenäpäivä-säätiö. Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

To 26.10.2017 klo 19.00-20.30, Espoon kulttuurikeskus
HELP! – Nenäpäivä goes Beatles

Tapiola Sinfonietta
Marzi Nyman, kapellimestari ja kitara
Ellinoora, Janna, Johanna Iivanainen, Pekko Käppi, Marjo Leinonen, Pepe Willberg, Pekko Käppi ja Von Herzen Brothers.

Suora lähetys: Yle TV 1, Radio Suomi ja Yle Areena

Liput sis. palvelumaksun: 29/25/15 €, Lippupiste

Espoon kulttuurikeskus (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo)

Tutustu Tapiola Sinfoniettan 30-vuotisjuhlakauden 2017/2018 ohjelmaan:  http://www.espoo.fi/materiaalit/kulttuuri_ja_liikunta/verkkolehti/sinfonietta17-18/

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helena Ruhkala
Tapiola Sinfonietta
040 514 0358
helena.ruhkala@espoo.fi
Twitter: @TSinfonietta
Instagram: tapiolasinfonietta
Facebook: fb.com/tapiolasinfonietta
www.tapiolasinfonietta.fi

Kuvat

Tapiola Sinfonietta. Kuva: Antti Kangassalo
Tapiola Sinfonietta. Kuva: Antti Kangassalo
Lataa
Ellinoora. Kuva Warner Music Finland
Ellinoora. Kuva Warner Music Finland
Lataa
Marjo Leinonen. Kuva Johanna Tirronen
Marjo Leinonen. Kuva Johanna Tirronen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tapiola Sinfonietta on Espoon kaupunginorkesteri, joka tunnetaan monipuolisesta ohjelmistostaan sekä siitä, että se esiintyy usein myös ilman kapellimestaria.  
Vuonna 1987 perustettu orkesteri on kasvanut 30 vuoden aikana 42 soittajan wieniläisklassiseksi kokoonpanoksi. Muista suomalaisista orkestereista poiketen orkesteri vastaa itse taiteellisesta ohjelmasuunnittelustaan. 
Tapiola Sinfonietta tekee pitkäjänteistä yhteistyötä taiteellisten partnereidensa kanssa, ja orkesterissa vierailee säännöllisesti aikamme valovoimaisimpia kapellimestareita ja solisteja. Ohjelmassa on runsaasti myös kamarimusiikkia ja ennakkoluulottomia produktioita yli taiteenalojen. Toiminta tavoittaa kuulijoita myös kouluissa, sairaaloissa, neuvoloissa ja hoivakodeissa. Tapiola Sinfonietta vierailee säännöllisesti kotimaisilla festivaaleilla ja on tehnyt lukuisia kiertueita Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Yli 60 levyn diskografia on noteerattu maailmanlaajuisesti. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme