Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Tapiola Sinfoniettan intendentiksi Maati Rehor

Jaa

Espoon kaupunginorkesterin, Tapiola Sinfoniettan intendentiksi on valittu MuM Maati Rehor. Rehor toimii tällä hetkellä Turun filharmonisen orkesterin intendenttinä, ja hän aloittaa työnsä Tapiola Sinfoniettassa 1.8.2020.

Maati Rehor
Maati Rehor

Maati Rehorilla on laaja-alainen kokemus musiikkialalta, hyvät verkostot ja vankka sisällön tuntemus. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Avanti!-kamariorkesterin toiminnanjohtajana ja Suomen Jazzliiton toiminnanjohtajana.

Espoon kaupunginorkesterin intendentti on palvelualueensa johtaja ja johtavassa asemassa suhteessa orkesterin soittajiin ja toimistotyöntekijöihin. Intendentti vastaa palvelualueensa taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä suunnittelee ja toteuttaa orkesterin ohjelmiston yhteistyössä orkesterin ja taiteellisten kumppaneiden kanssa. 

Tapiola Sinfonietta on korkeatasoinen kamariorkesteri, jolla on useita kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettuja taiteellisia kumppaneita. Sinfonietta on arvostettu orkesteri klassisen musiikin esittäjänä, mutta sillä on myös selkeä rooli uusien rohkeidenkin kokeilujen tekijänä ja yleisötyön aktiivisena toimijana.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 22 henkilöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurijohtaja
Susanna Tommila
Susanna.tommila@espoo.fi
+358 43 8255074

Kuvat

Maati Rehor
Maati Rehor
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tapiola Sinfonietta – klassista uudella twistillä

Tapiola Sinfonietta tunnetaan monipuolisista ja rohkeista ohjelmistovalinnoistaan sekä kamarimusiikillisista esiintymisistään ilman kapellimestaria.  
Vuonna 1987 perustettu Espoon kaupunginorkesteri on 43 soittajan kokoonpano, joka on saanut mainetta etenkin wieniläisklassisten teosten tyylitietoisista tulkinnoista, teosharvinaisuuksien esiin nostamisesta sekä ennakkoluulottomista produktioista yli taiteenalojen.
Tapiola Sinfonietta vastaa itse taiteellisesta ohjelmasuunnittelustaan. Tiivis yhteistyö taiteellisten partnereiden, residenssitaiteilijoiden ja aikamme tunnetuimpien kapellimestareiden ja solistien kanssa huipentuu vuosittain noin 60 konserttiin kotimaassa ja ulkomailla. Yli 70 levyn diskografia sisältää monia kansainvälisesti palkittuja levytyksiä.
Toiminta Espoon kaupunginorkesterina tavoittaa kuulijoita myös neuvoloissa, kouluissa, sairaaloissa ja hoivakodeissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ja koko kuntatalouden taloudellinen toimintaympäristö vaikea ja vaikeutuu5.6.2020 11:18:23 EESTTiedote

Vaikka hallituksen lisätalousarvioehdotus tuo Espoolle helpotusta koronakriisin aiheuttamaan taloushaasteeseen, pitää kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tilannetta vaikeana. ”Koronakriisi ja sen myötä erittäin nopeasti kasvanut työttömyys tulevat rasittamaan julkista taloutta ja kuntataloutta pitkään. Paineet kohdistuvat niihin kaupunkeihin, jotka rahoittavat palvelut verotuloillaan, erityisesti Espooseen. On selvää, että talouden tasapainottamiseksi nyt tehty lisätalousarvio ei riitä, vaan taloutta pitää tasapainottaa ja sopeuttaa erityisesti vuosi 2021 ja koko tuleva uusi valtuustokausi 2021-2025”, Mäkelä sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme