Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiolan kahluuallas on valmis ja se avataan yleisölle 20.7.2019

Jaa

Kahluualtaan ja allasalueen kunnostustyöt ovat valmistuneet. Kahluualtaalle rakennettiin oma erillinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jonka lisäksi allas sekä sitä ympäröivä allasalue kuten katsomon puupenkit kunnostettiin.

Viimeistelytöitä Tapiolan kahluualtaan avaamiseksi 19.7.2019
Viimeistelytöitä Tapiolan kahluualtaan avaamiseksi 19.7.2019


Kunnostushanke toteutettiin Espoon kaupungin ja Tapiolan Lämmön yhteishankkeena.

  • On ollut kunnia-asia olla mukana kunnostushankkeessa, jossa pääsemme tuottamaan iloa ennen kaikkea lapsille mutta myös kaikille tapiolalaisille, joille kahluuallas ympäristöineen on tärkeä, toteaa Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen. Päätös kunnostustöihin ryhtymisestä tehtiin toukokuun ollessa jo pitkällä, joten ripeästi olemme kaupungin kanssa yhdessä toimineet huomioiden, että eteemme tuli yhtä jos toista yllätystä matkan varrella. Kyseessä on kuitenkin kulttuurihistoriallinen alue sekä kymmeniä vuosia vanhat allasrakenteet, tähdentää Nieminen.

  • Keskusallas ympäristöineen muodostaa hyvän ja toiminnallisen kokonaisuuden, johon kahluuallas on kuulunut kiinteästi jo 1960-luvulta asti. Ennen kaikkea perheiden pienimmille allas tuottaa kesäarkeen iloa ja antaa perheille toiminnallisen vaihtoehdon tekemiselle, Espoon kaupungin liikuntajohtaja Martti Merra korostaa.

Kahluuallas on avoinna joka päivä alkaen kello 10 aina kello 18 asti, jolloin altaalla on myös uimavalvoja. Mikäli säät sallivat, allas on käytössä aina syyskuun puoliväliin asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Martti Merra, Liikunta- ja nuorisojohtaja, Espoon kaupunki (p. 043 824 9586)

Karel Nieminen, toimitusjohtaja, Tapiolan Lämpö Oy (p. 040 768 5594)

Kuvat

Viimeistelytöitä Tapiolan kahluualtaan avaamiseksi 19.7.2019
Viimeistelytöitä Tapiolan kahluualtaan avaamiseksi 19.7.2019
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Participation creates a sustainable and tolerant urban environment – demographic change influences Espoo Cultural Services16.1.2020 10:00:00 EETPress release

The EspooCult research project looked at cultural services and recreational activities as means to increase people’s opportunities to get their voices heard, boost their self-esteem and participate in the activities of local communities. Diverse cultural offering and opportunities for self-expression are at the heart of participation.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme