Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiolan uimahallia koskevat selvitykset jatkuvat – kahluuallas kesällä käyttöön

Jaa

Tapiolan uimahallia koskevia selvityksiä jatketaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Espoon kaupunki on käynyt asiasta keskusteluja hyvässä yhteisymmärryksessä Museoviraston, yhteistyökumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Lisäselvitysten ohella kartoitetaan eri vaihtoehdot uimahallin tulevaisuuden ratkaisemiseksi. Korjausvaihtoehdon rinnalla selvitetään, voidaanko arkkitehtuurikilpailun kautta rakentaa kokonaan uusi uimahalli.

Kahluuallas käytössä kesällä 2019

Tapiolan uimahallin yhteydessä sijaitseva lasten kahluuallas kunnostetaan käyttökuntoon tulevaksi kesäksi. Kunnostustyöt alkavat toukokuun aikana.
Kahluualtaan käyttöönotto edellyttää oman vedenpuhdistusjärjestelmän rakentamista, koska aiemmin altaalla ja uimahallilla on ollut yhteinen vesikierto.

Kahluualtaan lisäksi alueella sijaitsevan katsomon puuosat kunnostetaan, ja alueen yleisilme kohenee.

Hanke toteutetaan Espoon kaupungin ja Tapiolan Lämmön yhteishankkeena.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Karel Nieminen, Tapiolan Lämpö Oy, p. 040 768 5594

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme