Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiolan uimahallia koskevat selvitykset valmistuneet

Jaa

Tapiolan uimahallia koskevat selvitykset ja raportit ovat valmistuneet. Seuraavaksi tulokset käsitellään viranomaisten kanssa. Tämän jälkeen Espoon kaupunki järjestää sidosryhmätilaisuuksia eri osapuolten näkemyksien huomioimiseksi päätöksenteossa.

Espoon teknisen toimen johtajan Olli Isotalon mukaan uimahallin tulevaisuuden määrittelyssä on nyt päästy merkittävä askel eteenpäin.

”Käytössämme on ulkopuolisten asiantuntijoiden lausunto, jonka perusteella on mahdollista luoda yhteisymmärrys eri osapuolten kesken ja tehdä päätökset etenemisestä. Lausunto osoittaa, miten monitahoinen ja syvällistä perehtymistä edellyttävä kokonaisuus on kyseessä. Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto päättää jatkotoimenpiteistä kuluvan syksyn aikana.”

Ulkopuolisten asiantuntijoiden laatima lausunto on yhteenveto niistä tekijöistä, joilla on keskeinen merkitys lopullisiin päätöksiin. Lausunto on tiedotteen liitteenä.

Tapiolan uimahalli on ollut pois käytöstä vuodesta 2016 alkaen sen huonokuntoisuuden vuoksi.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto saa kokouksessaan 14.9.2020 selostuksen uimahallia koskevista selvityksistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon valtuusto hyväksyi kriittisen sote-lausunnon15.9.2020 08:19:37 EESTTiedote

Valtuusto päätti 14.9. lausunnosta, jonka mukaan esitetyn sote-uudistuksen taloudelliset vaikutukset Espoon kaupungille ovat kestämättömiä. Esitys leikkaa suoraan ja perusteettomasti kaupungin rahoitusta ja muuttaa rahoituksen rakennetta vahingollisesti. Tulojen puolitus, velkojen jääminen kaupungille, omaisuuden vastikkeeton siirto ja verorahoituksen korvautuminen valtionosuuksilla heikentävät kaupungin investointikykyä. Investointitarve ei sen sijaan juurikaan vähene.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme