Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiolan väliaikaiset sillat pysyvät suljettuina viikonlopun – liikenteen opastajat paikalla

Jaa
Kaupunki sulki perjantaiaamuna Tapiolan Merituulentien ja Itätuulenkujan väliset tilapäiset sillat, jotta voimme varmistaa niiden turvallisuuden. Tämänhetkinen arvio on, että sillat pysyvät suljettuina viikonlopun yli. Suljetut kulkuyhteydet avataan heti, kun niiden turvallisuus on varmistettu. Tiedotamme siltojen tarkastusten tuloksista ensi viikon alussa.

Alueella on tehty tilapäisiä liikennejärjestelyjä torstain ja perjantain välisenä yönä. Kulku Helmakujan katutasolle (M-taso) on ohjattu Tuulimäen kautta. Katutasolta pääsee hissillä bussipysäkille, metroasemalle ja kauppakeskus Ainoaan. Reitti ei ole esteetön. 

Esteettömät kulkuyhteydet kulkevat Leimuniityn tai vaihtoehtoisesti Tykkitien alikulun kautta. 

Tapiolassa on tänään 12.5. opastajia paikalla yli kymmenessä kohdassa kello 18 saakka. Opaskartat saadaan paikoilleen siihen mennessä. 

Vastaamme ensin viranomaisten tekemiin tietopyyntöihin

Kaupunki keskittyy nyt siltojen tarkastamiseen, tilapäisten liikennejärjestelyiden hoitamiseen ja vastaamaan viranomaisten tekemiin tietopyyntöihin.  

Otamme vastaan myös median asiakirjapyyntöjä, mutta priorisoimme tässä vaiheessa poliisilta ja Onnettomuustutkintakeskukselta tulleet pyynnöt. Vastaamme medialta tulleisiin asiakirjapyyntöihin mahdollisimman nopeasti, mutta todennäköisesti vasta ensi viikon puolella. 

Tapiolan Itätuulenkujalla romahti eilen torstaina tilapäinen kävelysilta. Onnettomuudessa loukkaantui useita nuoria. Onnettomuudessa loukkaantuneilla ei ole hengenvaaraa. 

Sortunut yhteys on kaupungin vastuulla. Sen suunnittelu ja toteutus on tilattu telinetoimittajalta. Silta oli tarkastettu viikoittain, viimeksi 5.5. Onnettomuustutkintakeskus selvittää sortumisen syytä. 

Onnettomuustutkintakeskus ja poliisi ovat saaneet tutkintansa valmiiksi romahtaneen sillan paikalla ja silta puretaan viikonlopun aikana 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme