A-klinikkasäätiö

Tarja Virolainen kehittämään A-klinikkasäätiön viestintää

Jaa
Viestinnän ja markkinoinnin monitoimiosaaja Tarja Virolainen aloittaa 2.5.2022 A-klinikkasäätiön viestintäpäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä.
Tarja Virolainen
Tarja Virolainen

"Olen työskennellyt viestinnän ja markkinoinnin parissa kaksikymmentäviisi vuotta. On tullut aika valjastaa kokemukseni yhteiskunnallisesti merkittävään työhön osaksi A-klinikkasäätiön pitkää ja arvokasta perinnettä."

Virolainen siirtyy A-klinikkasäätiölle Schibsted Suomen tapahtumatuotannoista vastaavan projektipäällikön tehtävästä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentissa asiakkuusjohtajana, Elisan sisäisen viestinnän johtajana sekä WSOY:n viestintä- ja markkinointijohtajana.

"Tavoitteeni on tehdä a-klinikkasäätiöläisten ja kumppaneidemme kanssa addiktiot näkyväksi, olla vähentämässä niihin liittyviä stigmoja sekä auttaa apua tarvitsevia. Tässä työssä on pohjimmiltaan kyse ihmisarvosta."

A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Hannu Jouhki näkee yhteiskuntamme asenteiden kovenevan, yleishyödyllisen toiminnan rahoituksen tiukkenevan sekä liian monien ihmisten jäävän palvelujen ulkopuolelle. Tämän keskellä säätiö tarvitsee uudistuvaa viestintää.

"Tarja Virolaisella on vankka kokemus eri yritysten viestinnän tuloksellisesta kehittämisestä. Hänen visionäärinen ajattelunsa yhdistettynä käytännön taitoihin ja ennakkoluulottomaan asenteeseen on juuri sitä, mitä tarvitsemme."

Lisätietoja

A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Hannu Jouhki, p. 040 669 0519, hannu.jouhki@a-klinikka.fi

A-klinikkasäätiön viestintäpäällikkö (2.5.2022 alkaen) Tarja Virolainen, p. 050 443 5116

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tarja Virolainen
Tarja Virolainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

A-klinikkasäätiö
A-klinikkasäätiö
Ratamestarinkatu 7 A
00520 Helsinki

tiedotus@a-klinikka.fihttp://www.a-klinikkasaatio.fi

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-klinikkasäätiö

Väestökysely: 40 % suomalaisista hyväksyisi valvotun huumeiden käyttötilan kotikuntaansa16.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote

A-klinikkasäätiön teettämästä väestökyselystä käy ilmi suomalaisten ristiriitainen suhtautuminen huumeita käyttäviin ihmisiin. 52 % vastanneista pitää oikeana, että huumeiden käyttö leimaa ihmisen rikolliseksi ja 44 % puhuu mieluummin narkomaaneista kuin huumeita käyttävistä ihmisistä. Samaan aikaan peräti 40 % suomalaisista kannattaa valvottujen käyttötilojen kokeilua omalla paikkakunnallaan.

Väestökysely: ”Ei kuulu minulle” – alkoholinkäytön puheeksiotto vaikeaa joka toiselle suomalaiselle9.3.2023 00:00:00 EET | Tiedote

A-klinikkasäätiön teettämän tuoreen väestökyselyn mukaan suomalaiset suhtautuvat ristiriitaisesti siihen, kenen tulee ottaa alkoholinkäyttö työpaikoilla puheeksi: työterveyden vai työkaverin vai pitäisikö alkoholin ongelmakäyttäjän hoitaa ongelmansa itse ilman sote-palveluiden apua. Vastaajista oikeiston äänestäjillä oli jyrkempi linja kuin vasemmiston kannattajilla, kuten myös huumeita ja rahapelejä koskevissa tutkimuksissa, jotka julkaisemme maaliskuun aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme