Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tartu taiteeseen!

Jaa

Toivotko lisää tietoa musiikkiluokkien toiminnasta? Kouluun ilmoittautumiset ovat ovella. Oletko pohtinut mitä TaiKonilla ja Kuula-opistolla tehdään? Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan musiikkiluokkien ja taiteen perusopetuksen toimintaan torstaina 10.1.2019 klo 18.00-19.30 Kuula-opistolla (Laivakatu 16).

Leiki- ja laula yhdessä musiikkiluokkalaisten kanssa, kokeile eri soittimia, kuvataidetta, tanssia, sirkusta, käsityötä ja teatteritaidetta…ja löydä mieluisa harrastus. Luvassa non-stop työpajoja ja esiintymisiä.

Info-/esittelytilaisuus alkaa klo 18.00 Toivo Kuula -salissa.

Tilaisuus on ensisijaisesti kohdistettu esikoululaisille sekä ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille sekä heidän vanhemmilleen.

Järjestäjät: Onkilahden yhtenäiskoulu, TaiKon ja Kuula-opisto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Camilla Sundberg, camilla.sundberg@edu.vaasa.fi
Mia Wiik, p. 0400 256 961, mia.wiik@edu.vaasa.fi
Tomas Holmström, p. 040 554 5004, tomas.holmstrom@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme