Aluehallintovirasto

Tartuntatautilain mukaiset rajoituspäätökset Itä-Suomessa - aluehallintoviraston alustava valmisteluaikataulu

Jaa

Itä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee joulukuuta 2020 koskevia kokoontumisrajoituspäätöksiä viikolla 47 ja tammikuuta 2021 koskevia päätöksiä viikolla 51.

Itä-Suomen aluehallintovirasto teki 22.10.2020 tartuntatautilain mukaisen rajoituspäätöksen koskien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämistä marraskuussa. Lain mukaan aluehallintovirasto voi tehdä päätöksen enintään kuukaudeksi kerrallaan.

Koronavirusepidemian jatkuessa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokoontumisia on välttämätöntä rajoittaa jatkossakin. Joulukuuta koskeviin päätöksiin Itä-Suomen aluehallintovirasto pyytää alueellisten koordinaatioryhmien näkemykset koronavirustilanteesta 16.11.2020 mennessä. Tämän jälkeen aluehallintovirasto valmistelee päätöksen niin, että se julkaistaan viimeistään 20.11.2020.

Tammikuuta koskeviin päätöksiin Itä-Suomen aluehallintovirasto pyytää alueellisten koordinaatioryhmien näkemykset koronavirustilanteesta 14.12.2020 mennessä. Tämän jälkeen aluehallintovirasto valmistelee päätöksen niin, että se julkaistaan viimeistään 18.12.2020.

Päätökset julkaistaan yleistiedoksiantoina osoitteessa: http://www.avi.fi/web/avi/yleistiedoksiannot

Valmisteluaikataulu on alustava. Mikäli epidemiatilanne niin vaatii, aikataulu voi muuttua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

aluehallintoylilääkäri Sami Remes, p. 029 501 6800 (vaihde), etunimi.sukunimi@avi.fi , Itä-Suomen aluehallintovirasto

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa (www.avi.fi) edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Hyvästä maailman paras Rohkeita ratkaisuja hallinnon uudistamiseen – Pohjois-Suomen aluetilaisuus perjantaina 7.5.6.5.2021 08:52:21 EEST | Tiedote

Pohjois-Suomen Aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä valtiovarainministeriön kanssa kaikille avoimen julkisen hallinnon strategian aluetilaisuuden perjantaina 7.5. Alueemme toimijat ovat tilaisuudessa vahvasti edustettuina, ja keskustelua käydään verkostoista ja osallisuudesta koronapandemian näkökulmasta. Tilaisuuden avaa kuntaministeri Sirpa Paatero.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme