Helsingin ensikoti ry

”Tarvitsemme satuja”

Jaa

Helsingin ensikoti ry on käynnistänyt lorujen ja satujen keräämisen suomalaisilta.

– Kannustamme suomalaisia näinä erikoisina korona-aikoina kirjoittamaan loruja ja satuja. Sadut avaavat meille ikkunan mielikuvitukseen, niiden avulla käsittelemme vaikeitakin asioita ja sadut luovat toivoa, että me todella elämme onnellisina elämämme loppuun asti, toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila kertoo.

Ensikodin satuhaaste on avoin jokaiselle halukkaalle. Satuhaaste-verkkosivun (ensikodinsatuhaaste.fi) kautta voi välittää uudet lorut ja sadut julkaistavaksi myöhemmin kesän kuluessa avattavalle Ensikodin iltasadut -sivustolle, jonne loruja ja satuja tulee kuunneltaviksi.

Ensikoti haastaa mukaan myös ammattikirjailijoita. Finlandia-palkittu kirjailija Hannu Väisänen on jo kirjoittanut uuden sadun nimeltään ”Kaksi saippuaa” ja kirjailija Aino Suhola sadun ”Ihme”.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila, 044 749 8629

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin ensikoti ry
Helsingin ensikoti ry
Ensi-Kodin tie 4
00510 Helsinki

(09) 774 2460https://www.helsinginensikoti.fi

Helsingin ensikoti ry on vuonna 1936 perustettu kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa tukea tarvitsevia vauvaperheitä ja heidän läheisiään. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin ensikoti ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme