Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tarvitsetko Helsingin sote-palveluja varhain aamulla tai illalla?

Jaa

Helsinkiläisten halua ja tarvetta käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja varhain aamulla tai illalla selvitetään marraskuussa kaupungin haastattelututkimuksessa.

Helsinki haluaa erityisesti selvittää palvelujen käytön tarvetta aamulla klo 7 - 8 ja illalla klo 16 – 20. Tulosten perusteella mahdollistuu  palvelujen ja resurssien tarkoituksenmukainen kohdentaminen eri vuorokaudenajoille.

Laajemmat aukioloajat palvelevat erityisesti ihmisiä, joilla ei ole työ- tai muiden kiireiden takia mahdollisuutta käyttää palveluja päivällä.

Uusia varhaisaamun ja illan vastaanottoaikoja tarjotaan tällä hetkellä asiakkaille jo Itäkadun perhekeskuksessa ja Vuosaaren terveysasemalla. Laajemmat aukioloajat otetaan jatkossa käyttöön esimerkiksi tulevassa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Haastattelut tehdään puhelimitse. Haastattelijat soittavat tuhannelle satunnaisesti valitulle helsinkiläiselle. Tutkimuksen kohderyhmänä ovat 15 vuotta täyttäneet kaupunkilaiset. Kyselyn toteuttaa  6.11. – 30.11. Feelback Group.

Helsingin sote-palveluja kehitetään kokoajan. Tavoitteenamme ovat entistä asiakaslähtöisemmät palvelut. 

Lisätietoja

Lars Rosengrén, projektipäällikkö, johtava ylilääkäri
p. 050 5557781, lars.rosengren@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala


09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan ennakkotiedote 9.3.9.3.2018 12:48Tiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan seuraava kokous on tiistaina 13. maaliskuuta klo 16.15 alkaen. Lautakunta käsittelee tässä kokouksessa muun muassa seuraavaa asiaa. Kallioon monipuoliset palvelut lapsiperheille Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyisi Kallion perhekeskuksen tarveselvityksen ja hankesuunnitelman. Perhekeskuksen palvelut käynnistyisivät vuonna 2019. Lautakunta jätti asian edellisessä kokouksessa pöydälle. Tulevaan perhekeskukseen on tarkoitus koota lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarvitsemia sosiaali- ja terveypalveluja kattavasti saman katon alle. Keskus tarjoasi lapsiperheille laajasti ja monipuolisesti muun muassa äitiys- ja lastenneuvolapalveluja, lapsiperheiden kotipalveluja, sosiaalipalveluja sekä puhe- fysio- ja toimintaterapiapalveluja. Kalliosta tarjoittaisiin myös ruotsinkielisiä lapsiperheiden palveluja. Perhekeskus olisi auki arkisin aamusta iltaan asti. Perhekeskus on suunnitteilla Kallion terveysaseman entisen tiloihin. Perhekeskuksen sijo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme