Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tarvitsetko Helsingin sote-palveluja varhain aamulla tai illalla?

Jaa

Helsinkiläisten halua ja tarvetta käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja varhain aamulla tai illalla selvitetään marraskuussa kaupungin haastattelututkimuksessa.

Helsinki haluaa erityisesti selvittää palvelujen käytön tarvetta aamulla klo 7 - 8 ja illalla klo 16 – 20. Tulosten perusteella mahdollistuu  palvelujen ja resurssien tarkoituksenmukainen kohdentaminen eri vuorokaudenajoille.

Laajemmat aukioloajat palvelevat erityisesti ihmisiä, joilla ei ole työ- tai muiden kiireiden takia mahdollisuutta käyttää palveluja päivällä.

Uusia varhaisaamun ja illan vastaanottoaikoja tarjotaan tällä hetkellä asiakkaille jo Itäkadun perhekeskuksessa ja Vuosaaren terveysasemalla. Laajemmat aukioloajat otetaan jatkossa käyttöön esimerkiksi tulevassa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Haastattelut tehdään puhelimitse. Haastattelijat soittavat tuhannelle satunnaisesti valitulle helsinkiläiselle. Tutkimuksen kohderyhmänä ovat 15 vuotta täyttäneet kaupunkilaiset. Kyselyn toteuttaa  6.11. – 30.11. Feelback Group.

Helsingin sote-palveluja kehitetään kokoajan. Tavoitteenamme ovat entistä asiakaslähtöisemmät palvelut. 

Lisätietoja

Lars Rosengrén, projektipäällikkö, johtava ylilääkäri
p. 050 5557781, lars.rosengren@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala


09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa tutustumaan Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen!11.1.2018 11:04Tiedote

Järjestämme Kalasataman uudessa keskuksessa kolme kaikille avointa tilaisuutta jo ennen avaamista. Tule silloin, kun sinulle sopii: Ke 24.1. klo 16–18 To 25.1. klo 10–12 Ke 31.1. klo 16–18 Infot ja tutustumiskierrokset starttaavat puolen tunnin välein. Tule mukaan! Terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa helmikuussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa maanantaina 5. helmikuuta. Kalasatama tarjoaa helsinkiläisille saman katon alla aikaisempaa laajemmin ja sujuvammin sekä sosiaali- että terveyspalveluja. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen siirtyvät Herttoniemen, Kallion ja Vallilan terveys-asemien ja hammashoitoloiden palvelut. Neuvolapalvelut jäävät Kallioon ja Vallilaan. Terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa myös kuntoutusta, psykiatria- ja päihdepalveluja, nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluja sekä vammaisten ja maahanmuuttajien palveluja. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on auki arkisin klo 7–20. Meille löydät helposti Terveys- ja hyvinvointikeskuksen o

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 19.12.19.12.2017 22:26Tiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan vuoden viimeisen kokouksen päätöstiedote on verkossa. Lautakunta hyväksyi tässä kokouksessa sosiaali- ja terveystoimen vuoden 2018 käyttösuunnitelman. Päätöstiedotteessa on esitelty lautakunnan yksimielisesti käyttösuunnitelmaan tekemät muutokset. kokouksen esityslista liitteineen Lautakunta pitää vuoden 2018 ensimmäisen kokouksen tiistaina 16. päivänä tammikuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme