Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tarvitsetko Helsingin sote-palveluja varhain aamulla tai illalla?

Jaa

Helsinkiläisten halua ja tarvetta käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja varhain aamulla tai illalla selvitetään marraskuussa kaupungin haastattelututkimuksessa.

Helsinki haluaa erityisesti selvittää palvelujen käytön tarvetta aamulla klo 7 - 8 ja illalla klo 16 – 20. Tulosten perusteella mahdollistuu  palvelujen ja resurssien tarkoituksenmukainen kohdentaminen eri vuorokaudenajoille.

Laajemmat aukioloajat palvelevat erityisesti ihmisiä, joilla ei ole työ- tai muiden kiireiden takia mahdollisuutta käyttää palveluja päivällä.

Uusia varhaisaamun ja illan vastaanottoaikoja tarjotaan tällä hetkellä asiakkaille jo Itäkadun perhekeskuksessa ja Vuosaaren terveysasemalla. Laajemmat aukioloajat otetaan jatkossa käyttöön esimerkiksi tulevassa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Haastattelut tehdään puhelimitse. Haastattelijat soittavat tuhannelle satunnaisesti valitulle helsinkiläiselle. Tutkimuksen kohderyhmänä ovat 15 vuotta täyttäneet kaupunkilaiset. Kyselyn toteuttaa  6.11. – 30.11. Feelback Group.

Helsingin sote-palveluja kehitetään kokoajan. Tavoitteenamme ovat entistä asiakaslähtöisemmät palvelut. 

Lisätietoja

Lars Rosengrén, projektipäällikkö, johtava ylilääkäri
p. 050 5557781, lars.rosengren@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tukea ja tietoa perheille erotilanteeseen21.9.2018 11:08Tiedote

Parisuhteen päättyminen tuo monenlaisia muutoksia ja vaikuttaa sekä vanhempien että lasten elämään. Eron ensiapupiste ja Puhutaan erosta -illat tarjoavat tietoa ja ohjeita. Eron ensiapupiste Eron ensiapupiste tarjoaa ohjausta ja neuvontaa helsinkiläisten perheiden erotilanteisiin, eroperheen erityiskysymyksiin ja lasten asioiden järjestämiseen. Eron ensiapupisteessä on tarjolla tietoa perheille erotilanteessa suunnatuista palveluista. Ensiapupisteessä ovat auttamassa ammattilaiset perheoikeudellisten asioiden yksiköstä (mm. lastenvalvojat) sekä eri järjestöjen edustajat yhdessä. Eron ensiapupisteessä voi asioida nimettömänä ja myös yksin ilman toista vanhempaa. Eron ensiapupiste palvelee Itäkadun perhekeskuksessa keskiviikkoisin klo 12–16, os.Tallinnanaukio 1. Puhutaan erosta -illat Puhutaan erosta -illoissa keskustellaan eroon liittyvistä teemoista asiantuntijoiden johdolla. Illat on tarkoitettu eronneille ja eroa harkitseville sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelij

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme