Akavan Erityisalat

Tasa-arvo, kulttuuri, hyvä hallinto teemoina eduskuntavaalipaneelissa 19.3.

Jaa

Minna Canthin päivänä tasa-arvosta, kulttuurin rahoituksesta, hyvästä hallinnosta ja monimuotoisesta työelämästä keskustelemassa Paavo Arhinmäki, Eva Biaudet, Simon Elo, Tuula Haatainen, Emma Kari, Aleksi Niskanen, Ville-Veikko Rantamaula, Sari Sarkomaa ja Tiina Tuomela. Tapahtuman moderoi toimittaja Johanna Vesikallio.

Tule keskustelemaan vaaliteemoistamme Parempaan työelämään -vaalitapahtumaamme tiistaina 19.3.2019 klo 16.30 - 20.00. Paikkana on Bio Rex Helsinki Lasipalatsi (Mannerheimintie 22-24).

Panelistit ovat Paavo Arhinmäki (Vas.), Eva Biaudet (RKP), Simon Elo (Sin.), Tuula Haatainen (SDP), Emma Kari (Vihr.), Aleksi Niskanen (PS), Ville-Veikko Rantamaula (Kesk.), Sari Sarkomaa (Kok.) ja Tiina Tuomela (KD).

Esittelemme tilaisuudessa tuloksia juuri valmistuneesta Kantar TNS:n tutkimuksesta, jolla selvitimme kansalaisten käsityksiä tasa-arvosta, hyvästä hallinnosta sekä kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluista.

Ohjelma

Klo 16.30 Ovet avataan
Klo 17.00 Akavan Erityisalojen toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki avaa tilaisuuden
Klo 19.00 Iltapala
Klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tästä

Eduskuntavaaliteemamme ovat: 1. Monimuotoinen työelämä oikeudenmukaiseksi 2. Työelämä aidosti tasa-arvoiseksi 3. Työpaikoille häirinnän nollatoleranssi 4. Kulttuurin resurssit kuntoon 5. Hyvästä hallinnosta arvostettu vahvuus 6. Koulutusjärjestelmä yhdenvertaiseksi 7. Enemmän ja parempaa elinikäistä oppimista ja 8. Kannustava ja julkista taloutta kestävästi kehittävä verotus

Vaalitapahtumamme on myös yksi Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeen tasa-arvoteoista. > Lue lisää

Lämpimästi tervetuloa!

Salla Luomanmäki
Akavan Erityisalat
Toiminnanjohtaja

Yhteyshenkilöt

Anna Joutsenniemi, viestintäpäällikkö, Akavan Erityisalat, anna.joutsenniemi@akavanerityisalat.fi, 040 525 8582

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Akavan Erityisalat
Maistraatinportti 4 A
00240 HELSINKI

0201 235 340http://www.akavanerityisalat.fi

Akavan Erityisalat on kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ammattiliitto, johon kuuluu 22  jäsenyhdistystä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akavan Erityisalat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme